in

În numai două zile au jefuit 14 bancomate prin metoda ”cash trapping”

Carabinierii din Fano (Pesaro e Urbino) i-au arestat pe cei trei componenţi ai unei bande de români care, în numai două zile,  au jefuit 14 bancomate ale băncii Montepaschi di Siena (MpS) în regiunea Marche, cu prăzi de aproape o mie de euro fiecare.

La închisoare au ajuns Dorin Cosmin Beznilă, de 28 de ani, Silviu Florin Palade, de 29, în arest domiciliar Mihaela Rodica Ciocan, de 26 de ani.


Cei trei au fost descoperiţi datorită imaginilor camerelor de luat vederi şi a controalelor efectuate la Pergola, când maşina lor a fost oprită la scurt timp după una dintre lovituri. Femeia îşi lua cu ea fiul mic, pentru a îndepărta orice suspiciune, în timp ce stătea de pază în ajutorul partenerului de viaţă care opera asupra bancomatului.

Fraude la bancomate, 22 de români arestați

Metoda utilizată este cea cunoscută cu numele de „cash trapping”. Cei trei începeau de la activarea unui card preplătit Spider al Mps, care deseori era dezactivat a doua zi după lovituri.

Cu cardul efectuau o ridicare minimă (20 de euro), punând o clemă pentru a evita închiderea distribuitorului de bani. În acel moment se efectua o nouă operaţiune cu ridicare maximă (1000 de euro) şi bancomatul trimitea banii în distribuitor. Odată luat numerarul din distribuitorul ţinut deschis, cei trei anulau operaţiunea. Aparatul scotea cardul şi nu contabiliza ridicarea banilor.

Ultima găselniţă a hoţilor de bancomate: atenţie la “furculiţa hoaţă” VIDEO

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Eroul din Matera, fără loc de muncă: „Dacă s-ar schimba ceva în România, și mâine m-aș întoarce”

Românii care lucrează în alt stat membru UE pot cere alocație europeană pentru copii