in

Incident șocant la Ravenna: o româncă a înjunghiat un ofițer italian de marină, în plină zi, în fața mai multor militari

O româncă a fost protagonista unui incident șocant la Ravenna, în Italia. Ea a înjunghiat un căpitan al Gărzii de Coastă, strigând că ea e ofițer al armatei ruse. A fost imobilizată și arestată. Atacul a avut loc la finalul repetițiilor pentru ceremonia de 2 iunie. Este o femeie de 43 de ani, cu un pașaport dublu: românesc și moldovenesc. Femeia, în timp ce l-a rănit pe om, a strigat tot felul de cuvinte despre armată, Putin și Berlusconi.

Numele ei este Elena Cazacu și a fost dezarmată datorită intervenției comandantului poliției municipale, Andrea Giacomini, în vârstă de 44 de ani.

„Femeia – a specificat Giacomini – este o atletă, cu o formă fizică de invidiat și o forță considerabilă, toate caracteristicile care ar fi compatibile cu apartenența ei la forțele armate, așa cum susținea ea, dar cel mai probabil suferă de probleme mentale” .

Dimineața, înainte de a comite atacul, în profilul său Facebook a postat expresii amenințătoare: „Bomba de astăzi în Ravenna” și apoi „Generalul rus Cazacu Elena”. Femeia va rămâne în închisoare iar expulzarea ei este evaluată, chiar dacă este cetățean al unei comunități străine, din motive de ordine publică.

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Accident cumplit în Franța: trei români au murit și alți patru sunt în stare gravă, s-au ciocnit cu un camion

Papa Francisc, alături de românii din diaspora: ”Nu au plecat ca să facă turism! Au plecat de nevoie! ”