in

„Inginerul” cărţilor de credit clonate, arestat la Torino

Poliţiştii din Torino l-au arestat pe Ionut Olivian Chiritoaia, un român specializat în clonarea de cărţi de credit, activ în mai multe ţări europene, informează „La Stampa”. La doar 22 de ani, tocmai datorită modului în care reuşea să cloneze carduri, românul era cunoscut în anturajul său cu numele de „Inginerul”.Poliţiştii au descoperit în apartamentul tânărului un adevărat laborator sofisticat, în care românul îşi exercita activitatea. Alături de calculatoare şi micro telecamere, au fost găsite componente orginale ale unor bancomate, sustrase- spun politistii, de la bănci italiene.

Politistii spun ca românul avea o întreagă reţea de colaboratori, toţi români, care foloseau cărţile de credit clonate de „Inginer” şi îl ajutau să instaleze pe bancomate aşa numitele „skimmer”, instrumente dotate de microchipuri care „înmagazinează” datele de pe o carte de credit originală.

După ce au ţinut sub observaţie bancomatele, poliţiştii au surprins în flagrant zece membri ai grupului, care operau la sediile băncilor cu cărţile de credit clonate, venind în maşini de lux, noi.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ioana şi Claudia, româncele de la petrecerile lui Berlusconi

Băsescu: 2011 va fi “anul românilor” din străinătate