in

Italia, îngrijitoare de 43 de ani, lovită mortal de tren, era ziua ei liberă și se întâlnise cu iubitul

O femeie din R. Moldova, în vârstă de 43 de ani, a murit duminică, 6 februarie, în gara din Rovato, provincia Brescia din Italia, după ce a fost lovită mortal de un tren.

Femeia se întorcea din orașul italian Chiari, acolo unde s-a întâlnit cu logodnicul ei, și urma să ia trenul spre Bergamo, pentru a ajunge acasă, scrie Brescia Today.

Iubitul ei, șocat de cele întâmplate, a fost printre primii care a venit la fața locului. Femeia, în vârstă de 43 de ani, locuia în Trescore Balneario și muncea ca îngrijitoare.

Italia, româncă de 52 de ani, a murit în spital după ce a refuzat masca de oxigen și tratamentul anti-COVID

Lovită mortal de tren

Presa din peninsulă susține că femeia a traverstat șinele de cale ferată printr-un loc interzis.

Tragedia s-a produs duminică, în jurul orei 18:00. Femeia, care se întorcea de la Chiari și a ajuns în gara de la Rovato, a fost lovită de un tren regional care sosea în gară. Victima se întorcea de la iubitul ei și urma să ia trenul spre Bergamo.

Impactul a fost fatal, iar medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a o salva pe femeie.

Cercetările și investigațiile de la fața locului au fost preluate de poliția feroviară, cu sprijinul carabinierilor. Autoritățile italiene au exclus versiunea unui suicid, tragedia fiind considerată un accident fatal.

Femeia își petrecuse ziua de duminică la Chiari cu logodnicul ei, moldovean și el. Apoi cei doi se despărțiseră și ea se urcase în primul tren, care pleca din Chiari, pentru a ajunge în gara din Rovato. Acolo, trebuia să schimbe trenul pentru a ajunge la Bergamo. Corpul neînsuflețit al victimei se află în custodia autorităților judiciare, urmând să fie eliberată autorizația de înmormântare.

Iubitul ei, șocat de cele întâmplate, a fost printre primii care a venit la fața locului. Femeia, în vârstă de 43 de ani, locuia în Trescore Balneario și muncea ca îngrijitoare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 14 In medie: 4.1]
romanca arestată La Spezia

Casa în flăcări și bătrânul dispărut, româncă arestată pentru sechestru în La Spezia

masca in exterior in italia nu va mai fi obligatorie

Masca nu va mai fi obligatorie în exterior în Italia începând de vineri