in

Casa în flăcări și bătrânul dispărut, româncă arestată pentru sechestru în La Spezia

O îngrijitoare româncă a fost arestată în localitatea La Spezia, după ce a fost găsită în mașină cu bătrânul de care trebuia să aibă grijă. Femeia a dispărut odată cu bătrânul, după ce casa a luat foc.

Arestată pentru sechestrarea bătrânului îngrijit

Daniela Alina Chiperi, 47 ani, a fost arestată în 8 februarie dimineață în La Spezia cu acuzația de răpire calificată, după ce a fost surprinsă cu un bărbat de 94 de ani, Rosasco Tartarelli, care lipsea din locuința sa din Lido di Camaiore (Luca) din ziua precedentă.

Ambii au fost depistați în interiorul unui autoturism, care era proprietatea îngrijitoarei, o femeie de 47 de ani, de origine română, în urma unui raport al unor trecători care o observaseră căzută pe volan în Viale Italia.

A intervenit personalul de la 118 și forțele de ordine.
În cadrul controalelor medicale efectuate la spitalul Sant’Andrea, agenții s-au dus la reședința bătrânului din Versilia, aceeași adresă la care avea domiciliul femeia.

S-a descoperit că bătrânul, care nu era autosuficient, fusese dat dispărut de fiica sa la carabinieri.

Badantă arestată la Ravenna, a convins un bătrân să retragă 16 mii de euro de la bancă: „Am nevoie pentru casa din România”

Au plecat după ce casa a luat foc

Ultimul care a dat informații utile a fost un vecin, care îl văzuse urcând într-o mașină împreună cu îngrijitoarea său, chiar înainte ca casa bătrânului să fie distrusă de un incendiu împreună cu o anexă.

De atunci nu s-a mai știut nimic de ei, iar telefoanele mobile ale ambilor au fost inaccesibile.

Șoc la Roma, badantă arestată, a otrăvit-o lent pe bătrâna de 89 de ani de care trebuia să aibă grijă

Femeia a fost dusă la închisoare

Odată depistat bătrânul, magistratul de gardă Elisa Loris a dispus arestarea femeii, ținut inițial în celula de securitate a cazărmii din Viale Amendola și apoi transferată la închisoarea Pontedecimo din Genova.

Procesul de urgență este programat săptămâna viitoare la La Spezia. Între timp, Detașamentul de Pompieri Toscan este ocupat cu obținerea de informații pentru a stabili originea incendiului care a distrus casa bătrânului, scrie ANSA.

Voia să se căsătorească cu bătrânul

Carabinierii au stabilit că îngrijitoarea româncă, care se ocupă de bătrân de peste 20 de ani, l-a convins luni dimineaţă să plece cu ea sub pretextul că îl duce la o programare la medic.

Aceasta a luat cu ea documentele sale şi pe cele ale bătrânului, iar anchetatorii suspectează că românca intenţiona să profite de starea de vulnerabilitate a italianului de 94 de ani pentru a se căsători formal cu el şi a putea beneficia astfel de averea acestuia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 2]
control politia italiana

Italia, migranți din Afganistan și Bangladesh, descoperiți într-un TIR din România

lovita mortal de tren

Italia, îngrijitoare de 43 de ani, lovită mortal de tren, era ziua ei liberă și se întâlnise cu iubitul