in

Italia, migranți din Afganistan și Bangladesh, descoperiți într-un TIR din România

Italia, migranți din Afganistan și Bangladesh, descoperiți într-un TIR din România. Zece afgani, printre care şi 7 minori, care încercaseră să pătrundă ilegal pe teritoriul italian, au fost descoperiți de agenții Poliției de la Veneția în interiorul semiremorcii unui camion, transmite agenția ANSA, citată de G4Media.

Polițiștii au fost abordați de un șofer de camion străin alarmat de zgomotele provenite din semiremorca camionului său articulat, care transporta cauciucuri din România.

În urma controlului, agenţii au descoperit în compartimentul de depozitare al autovehiculului 10 cetăţeni străini, printre care 7 minori, care au pătruns ilegal pe teritoriul naţional.

Italia, româncă de 52 de ani, a murit în spital după ce a refuzat masca de oxigen și tratamentul anti-COVID

Erau migranți din Afganistan și Bangladesh

După ce au fost supuşi controalelor medicale necesare și au fost testaţi pentru Covid-19, cei 10 băieți au fost însoțiți la sediul Poliției din Veneția pentru alte controale.

Cercetările au scos la iveală că 7 dintre aceștia erau minori de naționalitate afgană, care-şi părăsiseră țara de origine, în timp ce ceilalți 3 erau cetățeni din Bangladesh ale căror documente fuseseră furate. Nici unul nu îndeplinea cerințele de intrare pe teritoriul Italiei.

Tinerii, după ce au plecat din țările de origine și au trecut prin diverse state din Orientul Mijlociu, au ajuns în România, unde au locuit câteva luni, așteptând să poată găsi un mijloc de a ajunge la rude și prieteni cu domiciliul în diverse țări vest-europene.

Un magistrat italian a dispus ca minorii afgani să fie încredințați unei structuri specializate în primirea minorilor neînsoțiți din provincia Veneția. Împotriva șoferului de camion a fost deschis un dosar pentru sprijinirea imigrației ilegale.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3.7]
frauda cu venit de cetatenie in Italia

Fraudă descoperită la Torino, 330 de români încasau venit de cetățenie, dar se află în România

romanca arestată La Spezia

Casa în flăcări și bătrânul dispărut, româncă arestată pentru sechestru în La Spezia