in

Badantă arestată la Ravenna, a convins un bătrân să retragă 16 mii de euro de la bancă: „Am nevoie pentru casa din România”

S-au cunoscut pe o bancă în oraș. El, la vârsta de 93 de ani, nu voia să aducă o badantă în casă. Dar vorbind cu femeia, a căpătat încredere în ea.

Ea, Cornelia Covaci, o îngrijitoare în vârstă de 48 de ani, de origine română, l-a convins pe bătrân să meargă la bancă.

Italia, româncă acuzată de escrocherii de milioane, pretindea că este nora ex-ministrului Giulio Tremonti

Agenții Poliției de Stat au arestat-o ​​în flagrant când au intrat vineri, 18 mai, la un Oficiu Poștal, găsind persoana în vârstă la ghișeu în compania femeii, pe care o prezentase ca îngrijitoarea lui; tocmai ceruse să retragă 16 mii de euro din contul său.

Directorul unității a dat alarma, l-a contactat fiul bătrânului, după ce i-a explicat titularului contului că nu ar fi posibil să se elibereze o sumă din aceste proporții.

Fiul bătrânului a anunțat poliția, pentru că tatăl lui nu avusese niciodată o îngrijitoare.

În plângerea depusă la secția de poliție, bătrânul a povestit că a fost abordat în urmă cu aproximativ două luni. Badanta, care trăiește asistând o altă persoană în vârstă, s-a familiarizat cu el în timpul întâlnirilor repetate pe banca situată lângă casă.

Pentru 20 de euro, s-ar fi oferit să îndepărteze un calus care îi dădea probleme în picior.

Megaescrocherie la Torino, în cătușe două badante și un fost director de bancă, i-au luat averea unui bătrân de 97 de ani

Cei doi ar fi inițiat, de asemenea, un discurs cu privire la un tratament dentar care urmează să fie efectuat în România: badanta i-a spus bătrânului că în România 2 mii de euro i-ar fi fost de ajuns pentru a-și repara protezele dentare.

S-au împrietenit.

Apoi femeia i-a „mărturisit” că are problmeme cu casa din România, cu un „rechin imobiliar” căruia i-a gajat casa. Bătrânul, cu inimă bună, s-a oferit să o ajute.

Așa a acceptat să meargă la Poștă, pentru a scoate 16.000 de euro, bani cu care românca urma să-și „salveze” casa din România.

Vicenza, bătrân italian, escrocat de 127.000 de euro de două românce, mamă și fiică

Românca a fost arestată în flagrant sub acuzația de fraudă agravată multiplă. Judecătorul a decis ca femeia să semneze zilnic la poliție, cu interdicția de a ieși din casă de la ora 19.00 la 8 dimineața.

Judecătorul a trimis documentele femii la INPS, pentru a cere revocarea venitului cetățeniei, pe care femeia a continuat să îl primească în ciuda faptului că a lucrat câteva luni. Pentru a verifica activitatea profesională desfășurată ilegal, a fost informat și Inspectoratul Muncii, potrivit Corriereroagna.it.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3]
populatia romaniei

Ultimul stinge lumina! Populația României va scădea cu ŞASE milioane de locuitori în următorii 50 de ani

Ce a semnat Maia Sandu la Roma: „Este un document aşteptat de concetăţenii noştri care au muncit sau muncesc în Italia”