in

Megaescrocherie la Torino, în cătușe două badante și un fost director de bancă, i-au luat averea unui bătrân de 97 de ani

I-au golit contul curent al unui bătrân din Torino de 97 de ani, jefuindu-l, de asemenea, de picturi, mobilier și bijuterii.

Un fost director de bancă și două badante de origine română au fost arestați la Torino de carabinieri și sunt acum arestați la domiciliu, acuzați de înșelarea unei persoane fără discernământ.

Cei trei reușiseră, de asemenea, să fie numiți moștenitori universali ai bătrânului.

Ancheta militarilor de la secția San Carlo a fost declanșată de raportul fiicei bătrânului de 97 de ani, la scurt timp după moartea sa.

În timpul investigațiilor, desfășurate în perioada septembrie 2019 – august 2020, anchetatorii carabinierilor au găsit la domiciliul uneia dintre cele două femei tablouri, mobilier și bijuterii furate de la bătrân, plus cardurile de credit ale defunctului, pe care au continuat să le folosească multă vreme, potrivit la Stampa.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Florin Cîțu aplaudă revenirea românilor din diaspora: „Toți s-au întors pentru că rata șomajului în România scade”

Situația se înrăutățește în Italia, 24.036 cazuri noi și 297 decese în ultimele 24 de ore. A fost depășit pragul de 3 milioane de la începutul pandemiei