in

Florin Cîțu aplaudă revenirea românilor din diaspora: „Toți s-au întors pentru că rata șomajului în România scade”

Premierul Florin Cîțu a anunțat că rata șomajului scade în România, iar cetățenii plecați inițial la muncă în străinătate au revenit în țară, pentru a ocupa joburi noi.

Florin Cîțu a specificat că este vorba desăre 1.3 milioane de români care au revenit în țară, potrivit Institului Național de Statistică, transmite B1.ro.

„Studiul spune că s-au întors voluntar, pentru că au găsit în România loc d emuncă, nu s-au întors doar pentru că au stat în România.

Este clar că au găsit oportunități în România, cei care s-au întors, în special în domeniul IT. Vom face ce am făcut și până acum.

Anul trecut, provocarea a a fost să păstrăm locurile de muncă iar românii care au fost în șomaj tehnic să se poată întoarce la locul de muncă.

Toți s-au întors, pentru că rata șomajului în România scade, asta înseamnă că au putut să se întparcă la locul de muncă acei oameni și în continuare s-au creat locuri de muncă suplimentare.

Vom continua în aceeași direcție, mai ales că anul acesta estimăm o creștere economică”, a declarat premierul Florin Cîțu, în cursul zilei de miercuri, 3 martie.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Roma, Milano, Torino şi Napoli nu pot organiza alegeri, votul pentru locale și regionale va fi amânat din cauza pandemiei de coronavirus

Megaescrocherie la Torino, în cătușe două badante și un fost director de bancă, i-au luat averea unui bătrân de 97 de ani