in

Interlop în România, văcar în Italia, găsit de poliţişti ascuns într-un grajd, printre vaci

Un interlop român din Italia, căutat de autorităţi pentru mai multe jafuri şi condamnat deja la aproape 2 ani de puşcărie, a fost descoperit în timp ce făcea pe păstorul la vaci, la o stână din Feltre. Tânărul de 24 de ani a sperat până în ultima clipă să scape de puşcărie, fiind găsit de poliţişti ascuns într-un grajd, printre vaci.

Viaţa de huzur susţinută de furturi, jafuri şi alte ilegalităţi nu a ţinut mult pentru un interlop român din Italia. Tânărul a făcut orice să nu ajungă la închisoare, fiind găsit de autorităţi ascuns într-un grajd de vaci, la o stână, unde se angajase ca văcar.

Anchetatorii echipei mobile Treviso, în colaborare cu cei din Belluno, au organizat o acţiune amplă, de arestare a românului de 24 de ani, despre care primiseră un pont, că s-ar ascunde la o stână.

Agenții l-au găsit în Feltre, ascuns într-un grajd. Când i-a văzut pe poliţişti, românul nu a încercat să fugă, mergând de bunăvoie cu anchetatorii. El a fost deja încarcerat la Treviso, anunţă şi oggitreviso.it, citat de observator.tv.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Chieti, român de 53 de ani, mort pe câmp strivit de tractor, s-a răsturnat cu utilajul în timp ce lucra

Preotul Răzvan Ionescu, de la Paris la Milano: «Internetul devine sclavie, este tentație sistematică. Nu vă vindeți ieftin timpul vieții»