in

Ipoteză-şoc în cazul româncei ucise lângă Milano: filmată în timp ce murea

În cursul anchetei cu privire la moartea prostituatei românce găsită pe 25 mai, legată, într-un garaj de la periferia oraşului Milano la Cinisello Balsamo, au  fost dezvăluite câteva detalii şocante.

Româncă, în vârstă de 43 de ani, nu ar fi fost ucisă , ci ar fi fost lăsată să moară de către asasinul ei. Mai mult, agresorul şi-ar fi legat victima în aşa fel încât tânăra să aibă parte de o lungă agonie, înainte ca decesul să survină prin sufocare, datorită poziţiei în care era imobilizată. Tortura femeii şi ultimele momente din viaţă, ar fi fost filmate în întregime, pentru ca înregistrarea să fie, ulterior, vândută pe piaţa aşa numitelor “snuff-movies”. Este vorba despre filmări de o violenţă extremă şi reală, vândute la preţuri exorbitante.

O ipoteză care nu a fost confirmată, încă, oficial de către anchetatori, dar care este vehiculată în presa italiană (Ansa). In “garajul groazei” au fost găsite, alături de diferite instrumente de tortură, videocamere, precum şi numeroase înregistrări video cu caracter pornografic.

Pentru moment, poliţia l-a arestat pe proprietarul garajului, un muncitor de 44 de ani, Antonio Giordano, acuzat de omor. Anchetatorii aşteaptă rezultatul complet al autopsiei, pentru a stabili cu exactitate cauza morţii româncei.

Între timp, a fost stabilită cu exactitate identitatea şi vârsta victimei. Este vorba de Gianina Viorica Ganfalianu, de 43 de ani, cunoscută organelor de poliţie din zonă, care au oprit-o, în trecut, pentru controale de rutină.

M.C.

Citeste si: Video/Prostituata romanca ucisa in garajul groazei

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Azi e 1 iunie, “Ziua Copilului”. Cum sărbătorim?

SKY: Cătălin Botezatu o va conduce la altar pe Valeria Marini?(Video)