in

Italia, a ucis un politician de extremă dreapta, român condamnat la 25 de ani închisoare

Fănel Gurlea, cetăţeanul de naţionalitate română care l-a ucis pe un exponent istoric salernitan al Msi (Movimento Sociale Italiano – extremă dreapta), Sergio Rossi, în centrul localităţii Salerno, a fost condamnat de Curtea de Apel din Salerno la 25 de ani de închisoare. Patru ani şi patru luni, în schimb, este pedeapsa pentru complice, conaţionala Elena Bot, care este acuzată de favorizare.

Cei doi, pe 28 septembrie 2012 l-au jefuit pe bărbat când acesta a ieşit dintr-un bar situat pe Corso Vittorio Emanuele. Un jaf care s-a încheiat în cel mai rău mod posibil.

Românul, pentru a-i fura mărunţişul pe care îl avea în portofel şi telefonul, l-a lovit în cap cu un obiect contondent greu. Câteva minute mai târziu a fost găsit într-o baltă de sânge de câţiva trecători care ulterior au povestit anchetatorilor că i-au văzut pe cei doi români plecând de la locul faptei.

Rossi a murit la spital, la o săptămână după agresiune.


Citește și:

CAMPION NAŢIONAL ÎN ROMÂNIA, CRIMINAL ÎN ITALIA / Unul dintre ucigaşii medicului de la Roma, multiplu medaliat în ţară

 Accident cu trei victime la Verolanuova, declaraţie şocantă a unui consilier regional: „Nu-mi pare rău că a murit un român asasin, ba dimpotrivă”

 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Candidată româncă în Italia în schimb de experiență la București

Roma, şi-a ucis prietenul în parc: pedeapsă redusă la 10 ani