in

Italia, amenzi de peste 116.000 de euro pentru un român, proprietar fictiv a 220 de autovehicule

Italia, amenzi de peste 116 mii de euro pentru un român. Acestea sunt amenzile pe care poliția municipală le va notifica unui bărbat depistat ca fiind proprietarul fictiv a 220 de autovehicule, autovehicule pentru care se va cere radierea.

O afacere care a ieșit la iveală grație unui control efectuat la începutul lunii iulie, când o patrulă a observat un Renault Megane pe Via Benedetto. Șoferul mașinii, în stare foarte proastă și cu o saltea pe acoperiș, realizând că a atras atenția polițiștilor, a încercat să scape de control intrând în parcarea unui supermarket, scrie Firenze Today.

Cu toate acestea, patrula l-a urmărit și l-a ajuns din urmă: el, cetățean român, a negat mai întâi că ar fi condus mașina, apoi s-a întors la mașină pentru a-și arăta documentele.

Aveți mașina cu numere românești și locuiți în Italia? Iată ce trebuie să faceți pentru a evita amenzi sau blocarea autovehiculului

Italia, amenzi de peste 116 mii de euro pentru un român.

La prima vedere, nu au apărut nereguli, dar comportamentul bărbatului a continuat să le trezească suspiciuni polițiștilor, care au transmis datele la secția de poliție pentru o verificare suplimentară.

Iar suspiciunile s-au confirmat: bărbatul, care era deja cunoscut de poliție, a fost găsit conducând fără permis și a fost amendat cu 5.000 de euro. Dar infracțiunile descoperite de ofițeri nu s-au terminat aici. S-a dovedit că mașina nu era înmatriculată pe numele său, ci pe cel al unui compatriot, împreună cu alte 219 vehicule.

Un caz de proprietate fictivă pentru care agenții l-au amendat pe șofer cu o amendă de 530 de euro pentru fiecare vehicul (peste 116.000 de euro). Vehiculele vor trebui să fie anulate și, prin urmare, nu vor mai putea fi revândute, iar dacă vor fi deplasate oriunde în Italia, vor fi imediat confiscate. Între timp, Renault Megane a fost sechestrat și dus la depou.

La amenda de 5.000 de euro pentru conducere fără permis, șoferul mașinii oprite de poliția municipală a mai adăugat o amendă de peste 3.000 de euro, în urmă cu două zile.

De data aceasta, ofițerii departamentului Rifredi l-au găsit, ca pasager, la bordul unei dube pe care o deținea pe Via dei Vespucci. În cutie se aflau diverse deșeuri de construcții fără formular de însoțire. O încălcare a normelor privind transportul deșeurilor speciale, soldată cu o amendă de 3.200 de euro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un furgon cu români s-a răsturnat în Calabria, cinci pasageri au fost răniți

Torino, camion în flăcări pe șoseaua de centură: șoferul român a fost carbonizat