in

Italia, bandă de hoți încurcați de o pisică, goleau marfă de 100.000 de euro dintr-un camion, arestat un român

Italia, bandă de hoți încurcați de o pisică. În noaptea de joi, 11 mai, în jurul orei 3.30, carabinierii din Bassano au arestat un tânăr român în vârstă de 31 de ani pentru furt calificat multiplu. Intervenția militarilor fusese solicitată prin intermediul numărului de urgență 112 de către un locuitor din via de Gasperi, în comuna Cassola (VI).
Acesta a fost trezit în timpul nopții de pisica sa și a observat prezența unor bărbați în curtea sa din spate, care intenționau să mute mai multe cutii, folosind roabe luate de pe proprietatea sa.

>>> Italienii fac foamea din cauza inflației: „Din ce în ce mai mulți reduc alimentele”

Italia, bandă de hoți încurcați de o pisică

Ulterior, s-a descoperit că un grup de 3 sau 4 indivizi, toți deghizați, după ce au tăiat gardul casei reclamantului, au intrat în societatea de transport învecinată TM Marchiori și, după ce au tăiat prelata unui camion parcat în interiorul aceleiași societăți, au furat cutiile, transferându-le în interiorul unei furgonete parcate în apropiere.

La sosirea carabinierilor în câteva minute, infractorii au fost descoperiți și au abandonat la fața locului o parte din bunurile furate, fugind în grabă prin câmpurile din jur. Unul dintre infractori a reușit să urce în furgoneta cu numere de înmatriculare franceze și, deși a făcut o încercare de a scăpa, a fost oprit imediat de carabinieri.

În furgonetă se aflau ochelari de firmă în valoare de 100.000 de euro

În furgonetă au fost găsite numeroase pachete cu ochelari de firmă, precum și în cutiile abandonate, în valoare totală de peste 100.000 de euro, care au fost ulterior restituite persoanei îndreptățite, în urma formalizării plângerii. Persoana reținută, un tânăr român, a fost arestată.

În aceeași zi, la finalul ședinței de validare și al procesului sumar concomitent, judecătorul Tribunalului din Vicenza a validat arestarea, condamnându-l pe tânăr la o pedeapsă cu închisoarea de un an și 7 luni și la o amendă de 400 de euro, cu eliberare.

sursa: larena.it

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Ștefan Cujbă campionatele drift 2

Ștefan Cujbă e din nou în competiție la campionatele de drift, românii din Cipru sunt invitați să-l încurajeze

seară muzică populară România Grecia

Pe ulița dorului: o seară de muzică populară din România și din Grecia la Universitatea din Padova