in

Ștefan Cujbă e din nou în competiție la campionatele de drift, românii din Cipru sunt invitați să-l încurajeze

Ștefan Cujbă e din nou în competiție la campionatele de de drift. Anul acesta, la concursul Crush Cars Cyprus 2023 ce a avut loc pe data de 23 aprilie, pilotul nostru român Cujbă Ștefan Sorin s-a poziționat pe podium, clasânduse pe locul 3.

În campionatul Power Drift Cyprus 2023, urmează o etapă foarte importantă pentru Sorin, aceasta având loc în weekendul 26-27 mai. Această zi duminică este foarte importantă deoarece cursa se va desfășura de la ora 19 la ora 22, nocturn, și îi va pune la încercare toate abilitățile de pilot.

Ștefan Cujbă e din nou în competiție la campionatele de drift

Pentru că suntem mândri de Sorin și ne demonstrează evoluția sa deosebită de la etapă la etapa, și de data aceasta vom fi în tribune pentru a-l susține.
Vă invităm să ne bucurăm împreună de un weekend plin de adrenalină, scandând împreună ”Hai Sorin! Hai România!”. A venit timpul să demonstrăm că împreună îl putem conduce pe Sorin spre victorie! Mândri de tine! Mândri că reprezinți România!

Cujbă Ștefan Sorin are de 30 ani, este originar din județul Botoșani și se află în Cipru de la vârsta de 14 ani. În prezent el este mecanic, tată a doi copii și este singurul pilot român de drift din Cipru.

Concursurile de drift sunt competiții motorizate în care participanții încearcă să își demonstreze abilitățile de conducere în condiții extreme, în care autovehiculele sunt făcute să alunece controlat pe asfalt sau pe alte suprafețe cu aderență redusă. Driftul este o tehnică de conducere în care șoferul pierde intenționat aderența roților din spate ale mașinii și controlează alunecarea acesteia prin manevrarea volanului, accelerări sau frânări.

un articol de Ștefan Daniel Laurențiu, Cipru

Citiți și:

>>> Român din diaspora, campion la concursurile de drift, poartă mereu steagul României pe mașina sa

>>> Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Costinel Giugiuc, meșteșugar de seamă în Italia

Costinel Giugiuc, meșteșugar de seamă în Italia: ”După 15 ani, mă întorc acasă. România a rămas mereu în inima mea”

Italia bandă de hoți încurcați pisică

Italia, bandă de hoți încurcați de o pisică, goleau marfă de 100.000 de euro dintr-un camion, arestat un român