in

Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină

Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină. Sâmbătă și duminică, 18-19 Martie 2023, începe campionatul PowerDriftCyprus 2023, unde pilotul nostru român, Cujbă Ștefan Sorin va debuta la categoria Pro, alături de cei mai buni piloți de Drift din Cipru.

Obiectivul lui Sorin pentru acest an competițional este de a face față cu brio celor mai titrați piloți și, de ce nu, o clasare pe podium este bine meritată, țînând cont de toate eforturile depuse până acum.

Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus

Echipa Stefano’s Drift invită toți românii din Cipru să vină la AchnaSpeedWay în acest weekend pentru a-l susține împreună pe Sorin și să ne bucurăm de un weekend plin de adrenalină. Sub deviza „Follow your dream” suntem mândri de tine și strigăm împreună ”Hai Sorin!”.

Reamintim că, românul și-a consolidat poziția de pilot de clasă în concursurile de drift. Deși se află de la vârsta copilăriei în insula Cipru, nu a uitat că este român și, la fiecare concurs, mașina sa poartă steagul României.

Cujbă Ștefan Sorin are de 30 ani, este originar din județul Botoșani și se află în Cipru de la vârsta de 14 ani. În prezent el este mecanic, tată a doi copii și este singurul pilot român de drift din Cipru.

Citiți mai multe despre acest minunat sportiv: Român din diaspora, campion la concursurile de drift, poartă mereu steagul României pe mașina sa

Ștefan Daniel Laurențiu, Cipru

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.4]
Copii cu nume de orașe italiene

Copiilor li se dau numele orașelor italiene: nu veți ghici care este cel mai folosit

Deputat PNL, atac la Bogdan Aurescu

Deputat PNL, atac total la Aurescu: ”Cine nu respectă Diaspora, nu are ce căuta la externe”