in

Copiilor li se dau numele orașelor italiene: nu veți ghici care este cel mai folosit

Copii cu nume de orașe italiene

Copii cu nume de orașe italiene – Din ce în ce mai mulți părinți își numesc copiii cu numele orașelor italiene: iată care sunt cele mai folosite, mai ales peste ocean.

Istat, cei mai mulți copii primesc numele de Leonardo și Sofia. Românii pun nume italiene copiilor lor

Copii cu nume de orașe italiene

Numele orașelor italiene pentru nou-născuți: o tendință din ce în ce mai populară în lume.
În străinătate, și în special în SUA, alegerea părinților de a-și chema copilul cu un nume dintr-un oraș italian este din ce în ce mai în vogă. Cultura italiană, istoria italiană, emoția care te încearcă atunci când pui piciorul pentru prima dată, ca turist, la Roma, Florența, Capri, Milano, sunt greu de șters. Din acest motiv sunt atât de mulți străini care își numesc copiii cu numele unuia dintre orașele italiene. Să descoperim cele mai populare nume inspirate din cele mai frumoase locuri italiene, în special în uz peste ocean, deci în SUA, Canada, Australia.

Copii cu numele de orașe italiene: această tendință este foarte populară în SUA, aici sunt cele mai folosite

Numele de locuri italiene pentru copii sunt inspirate din orașe (Roma), regiuni (Emilia), insule (Capri) și chiar râuri (Reno). Acestea includ nume clasice consacrate, cum ar fi Florence, unul dintre cele mai folosite nume din New York, și intrări recente în topurile cu numele bebelușilor, cum ar fi Ravenna.

Părinții care folosesc aceste nume ar putea dori să onoreze moștenirea familiei italiene, să marcheze o legătură specială cu un loc sau pur și simplu să-și exprime dragostea pentru Italia. Italia este aproape de inimile multor oameni din lume, scrie universomamma.it.

Numărul de copii români născuți în afara țării l-a depășit pe cel al nou-născuților din țară, interpelare în Parlament

Numele orașelor italiene pentru nou-născuți

Numele Italia în sine și-a dublat popularitatea în ultimul deceniu. A fost dat la 122 de fetițe din Statele Unite în 2020. Natalia, folosit foarte mult în SUA, provine practic din Italia. Iată, conform unui raport de încredere, numele cele mai populare pentru nou-născuți din străinătate care provin din orașele italiene.

Florenţa. Florence Nightingale, progenitoarea asistentelor, și-a luat numele din orașul italian în care s-a născut. În SUA, Florence a intrat în Top 1000 în 2017, este acum numărul 726… și se pregătește să urce mai sus. Potrivit unui sondaj recent, el este foarte popular în New York City.

Emilia. Majoritatea părinților care aleg acest nume, care se clasează în Top 50 din SUA, probabil că nu se gândesc la geografia italiană.

Milano. Cu adevărat un nume cu identități multiple: Milano este atât un oraș (și capitala modei) în nordul Italiei, cât și un nume slav care înseamnă „scump”. Este, de asemenea, unisex. Momentan este în Top 1000 pentru ambele: numărul 429 pentru băieți și 641 pentru fete în SUA.

Roma. Capitala Italiei este un nume îndrăzneț, una dintre marile tendințe ale numelui pentru bebeluși din 2023 . Sa triplat deja în utilizarea pentru băieți din 2010, iar acum se află chiar în Top 1000, la numărul 970. Au fost, de asemenea, 30 de fete numite Roma în 2020 în SUA.

Italia: copilul se naște în mașină, părinții îl numesc ANAS, ca agenția care gestionează rețeaua stradală

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Italia - Cristina Cioana, moartă

Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani într-un accident cu mașina, rănite alte două colege ale fetei

român participă campionatul PowerDriftCyprus

Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină