in

Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani într-un accident cu mașina, rănite alte două colege ale fetei

Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani. Tânăra de origine română ,care a fost rănită într-un accident produs în noaptea de duminică spre luni pe drumul provincial dintre Carignano și Cuneo, nu a supraviețuit, scrie lastampa.it.

Rănile suferite în urma accidentului cu Peugeot 308 în care se afla în compania a două prietene au fost prea grave. La spitalul Cto, unde a fost internată imediat, a fost supusă și unei intervenții chirurgicale în încercarea de a rezolva gravele leziuni la cap. Dar de la început a fost clar că starea ei era disperată. Ieri, la sfârșitul după-amiezii, inima fetei s-a oprit și nu mai era nimic de făcut.

Citiți și: Tragedie într-o gară din Bergamo, doi tineri de 15 ani uciși de tren: una dintre ipoteze duce la un accident din inconștiență

Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani

Cristina Cioana locuia la Lombriasco (Torino) și lucra ca vânzătoare într-un magazin. În urmă cu trei seri, în compania altor două fete – una din Lombriasco și una din Polonghera, ambele vânzătoare – se întorcea acasă când mașina condusă de cea mai mare dintre cele trei a ieșit în afara șoselei.

Potrivit reconstituirii efectuate de carabinieri, șoferul a pierdut controlul, probabil din cauza unei crize de somn. Mașina s-ar fi răsturnat, blocându-le pe cele trei fete înăuntru. Doar intervenția pompierilor din Carignano și Lingotto a permis eliberarea fetelor, care au fost în cele din urmă salvate de ambulanța 118.

Cristina, care stătea pe bancheta din spate, a părut imediat a fi cea mai gravă: în coliziune s-ar fi lovit violent cu capul de un stâlp al mașinii și a fost extrasă deja inconștientă. A fost transportată imediat la spitalul Cto: o cursă disperată în încercarea de a-i salva viața.

Mai puțin gravă a fost starea celorlalte două fete care și ele au suferit răni și fracturi. Dar la câteva ore după ce au fost internate la urgențe, ambele au putut să se întoarcă acasă.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni

Italia, fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni pentru a-i încasa pensia

Copii cu nume de orașe italiene

Copiilor li se dau numele orașelor italiene: nu veți ghici care este cel mai folosit