in

Italia, fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni pentru a-i încasa pensia

Fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni

Fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni pentru a-i încasa pensia. Cadavrul unui bărbat de 84 de ani aflat într-o stare avansată de scheletizare a fost găsit miercuri dimineață în locuința sa, în via San Lorenzo, în Corigliano d’Otranto, Lecce.

Milano, și-a zidit mama moartă în casă, pentru a-i încasa pensia timp de doi ani

Fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni

Fiul bătrânului, un bărbat de 60 de ani, a fost dus de carabinieri la cazarmă, unde este audiat. Suspiciunea este că ar fi ascuns trupul tatălui său timp de aproximativ 10 luni pentru a continua să-i încaseze pensia, care a continuat să sosească. Carabinierii și medicul legist sunt la fața locului. Dintr-o examinare inițială cadaverică, nu ar fi apărut semne evidente de violență. Cadavrul a fost dus la morga lui Vito Fazzi din Lecce, la dispoziția autorității judiciare.

Genova, a încasat pensia mamei decedate mai bine de 4 ani, român acuzat că a luat ilegal 100.000 de euro de la INPS

El a spus Municipalității: „Este în străinătate, în Elveția”

Fiul ascunde trupul tatălui său – Din cele aflate, Municipiul Corigliano d’Otranto încerca de ceva vreme să-l anunţe pe bătrân cu privire la un avertisment pentru ca acesta să asigure o construcție periculoasă în locuinţa sa. Ca justificare, fiul i-ar fi răspuns Municipalității, spun ziarele locale, că părintele în vârstă se afla în străinătate. Unde? Ușor: în Elveția, relatează Blitz Quotidiano .

”N-ai murit?” Pensionarii români din diaspora trebuie să demonstreze că trăiesc, altfel nu mai iau pensia

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 1]
Furt milionar apartament Milano

Furt milionar într-un apartament din Milano: bani cash și 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe cu o valoare de 1,5 milioane de euro

Italia - Cristina Cioana, moartă

Italia – Cristina Cioana, moartă la doar 19 ani într-un accident cu mașina, rănite alte două colege ale fetei