in

Furt milionar într-un apartament din Milano: bani cash și 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe cu o valoare de 1,5 milioane de euro

ItaliaFurt milionar într-un apartament din Milano, din apropierea Pieței Risorgimento: au fost furate ceasuri în valoare de 1,5 milioane de euro și 95 de mii de euro în numerar. Victima este un bărbat în vârstă de 71 de ani, proprietar al mai multor societăți și al unui restaurant din Via Calvi, frecventat de numeroase personalități din showbiz și televiziune, scrie milano.corriere.it.

Victima a descoperit furtul în jurul miezului nopții de marți 14 spre miercuri 15 martie. După câteva ore și un scurt inventar, a sunat la 112 și a anunțat furtul la poliție.

Citiți și: Italia repatriază în masă deținuții români. „Nu va mai fi nevoie de acordul lor”. Ce vrea să facă guvernul italian

Furt milionar într-un apartament din Milano

Bărbatul a declarat că a plecat în jurul orei 20.00 pentru a se duce la restaurantul său și a găsit ușa de la intrare deschisă când s-a întors, dar fără semne de intrare prin efracție. De asemenea, nu existau semne pe ferestre.

Apartamentul nu a fost jefuit, dar din două sertare lipseau 95.000 de euro în numerar, despre care a spus că sunt bani legați de afacerea sa din restaurant, și o colecție de 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe cu o valoare estimată la 1,5 milioane de euro.

Bărbatul, în vârstă de 71 de ani, le-a spus anchetatorilor că avea cutii și certificate, dar că nu era asigurat. Anchete ale Brigăzii Mobile și ale secției de poliție din Monforte-Vittoria sunt în curs de desfășurare pentru a verifica declarația sa și pentru a da de urma autorilor furtului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Feminicid la Riva del Garda, victima este Maria Roșca

Feminicid în Riva del Garda, victima este Maria Roșca, partenerul ei român a aruncat-o de la etajul trei

Fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni

Italia, fiul ascunde trupul tatălui său timp de 10 luni pentru a-i încasa pensia