in

Feminicid în Riva del Garda, victima este Maria Roșca, partenerul ei român a aruncat-o de la etajul trei

Feminicid la Riva del Garda, victima este Maria Roșca

Feminicid la Riva del Garda, victima este Maria Roșca: conform poliției, a fost împinsă de partener de la fereastra de la etajul trei al casei sale. Anchetatorii au un filmuleț în care se disting clar vocile femeii, Maria Roșca, și ale partenerului ei în vârstă de 47 de ani: în clipele dinaintea tragicului eveniment, cuplul se certa.
>>> Vera Șchiopu, găsită spânzurată lângă Catania. Arestați iubitul ei și un amic: acuzați de crimă

Feminicid la Riva del Garda, victima este Maria Roșca

Sunt acuzații foarte grave pentru care va trebui să răspundă un bărbat de 47 de ani de origine română care a fost inculpat pentru omor. Victima este Maria Roșca, 46 de ani, născută în Moldova, dar rezidentă de multă vreme în Italia. Femeia locuia în via Fiume din Riva del Garda și, la ora 22.35, duminică, 30 ianuarie 2022, a fost găsită pe stradă pe moarte.

Femeia de 46 de ani a murit la scurt timp după sosirea ei la spitalul din Trento, unde fusese transportată cu elicopterul. Potrivit procurorului responsabil de anchetă, Fabrizio de Angelis , nu ar fi fost un accident, iar femeia, căzută de la etajul trei, ar fi fost împinsă pe geam de partenerul ei.
>>> Bolzano, româncă de 35 de ani „drăguță și grijulie” ucisă în casă de partenerul ei albanez

Partenerul femeii era prezent în apartament în momentul căderii, oferind inițial o reconstrucție care părea contradictorie în anumite puncte.

Astfel, anchetatorii secției de poliție Riva del Garda au recuperat toate filmările de la camerele publice private din zonă pentru a încerca să facă lumină în acest caz. În acest fel s-au putut reconstitui cu acuratețe mișcările perechii care au avut loc pe parcursul după-amiezii zilei de 30 ianuarie.

Sicilia, româncă de 40 de ani ucisă cu pușca, femeia lucra la o fermă din provincia Catania

Cearta dinaintea căderii

Tocmai din analiza videoclipurilor au apărut alte discrepanțe în povestea bărbatului. În special, anchetatorii sunt în posesia unui film complet cu audio, în care vocile a două persoane au fost percepute în secundele imediat premergătoare căderii. Imaginile au fost trimise la laboratorul specializat de investigații electronice al Serviciului de Poliție Criminalistică din Roma, unde tehnicienii au curățat audio-ul unde s-a putut distinge clar vocile femeii și ale partenerului, descoperind cum în momentele dinaintea tragicului eveniment cei doi se certau, relatează ildolomiti.it.

Veneția, femeie ucisă de soț cu o sticlă de vin spumant, crima a avut loc în fața unuia dintre copii

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
Amendă părinții copiii întârziere

Amendă de 50 de euro pentru părinții care își aduc copiii cu întârziere la grădiniță, părinții sunt furioși

Furt milionar apartament Milano

Furt milionar într-un apartament din Milano: bani cash și 35 de ceasuri Rolex și Patek Philippe cu o valoare de 1,5 milioane de euro