in

Deputat PNL, atac total la Aurescu: ”Cine nu respectă Diaspora, nu are ce căuta la externe”

Deputat PNL, atac la Bogdan Aurescu

Deputat PNL, atac la Bogdan Aurescu – Deputatul PNL Florin Roman lansează un atac total la adresa ministrului Bogdan Aurescu: ”Cine nu respectă românii din Diaspora, nu are ce căuta cocoțat într-un scaun ministerial la externe”

PNL Diaspora șterge pe jos cu Bogdan Aurescu: „Nu are logică”

Deputat PNL, atac la Bogdan Aurescu

Recent, prim-vicepreședintele PNL Rareș Bogdan l-a criticat pe Bogdan Aurescu, pentru că, fiind ministru pe locurile PNL în guvern, este în fapt total rupt de partid. Aurescu a reacționat agresiv, acuzându-l pe Rareș Bogdan de simpatii rusești.

După ce PNL Diaspora a lansat un comunicat de sprijin pentru Rareș Bogdan, contra lui Aurescu, tot mai multe voci din PNL se ridică împotriva ministrului de Externe.

Ion Cristoiu despre Bogdan Aurescu: „Un lătrău, slugărnicie băloasă față de America”

Iată ce spune deputatul PNL Florin Roman:

”Dincolo de replicile spumoase și uneori exagerate, tipic unui jurnalist incisiv, pentru ca meseria îți rămâne in sânge, Rares Bogdan are tot dreptul să se revolte pentru drepturile romanilor din Diaspora.

L-am însoțit in unele deplasări de când e Presedinte PNL Diaspora și știu ca strigatul lui e strigatul romanilor din Diaspora. Și mai știu ca e un patriot autentic! (…) De la venirea lui Rares e clar ca vocea diasporei a început sa fie auzita in interiorul PNL.

A vorbit mult in interior, a obținut înființarea de noi consulate, nu pentru el și neamurile lui, ci pentru romani. Dar s-a lovit de inertia unui ministru de Externe, care însă nu este și al milioanelor de români din Diaspora.

Sigur ca vom discuta in interiorul partidului și impreuna vom lua cele mai bune decizii. Un lucru este însă clar: cine nu respecta romanii din Diaspora, nu are ce cauta cocoțat intr-un scaun ministerial la externe. Indiferent cât de arogant este. Au mai fost și alții…”, scrie Florin Roman pe pagina sa de Facebook.

Interpelare în Parlament după un articol din Gazeta Românească: ”Iată problemele de la Consulatul din Milano care trebuie rezolvate în cel mai scurt timp”

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
român participă campionatul PowerDriftCyprus

Un român participă la campionatul PowerDriftCyprus 2023, echipa invită pe toți românii să-l susțină

Păstrezi brânzeturile în folie de plastic? Ai greșit mereu: de ce nu este recomandat