in

PNL Diaspora șterge pe jos cu Bogdan Aurescu: „Nu are logică”

PNL Diaspora îl atacă pe Bogdan Aurescu și cere ca acesta să dea explicații pentru afirmațiile sale „lipsite de logică”. În plus, lui Aurescu i se atrage atenția că la granițele României sunt în continuare cozi de kilometri de mașini pentru că România nu a intrat în Schengen.

VIDEO – Rareș Bogdan, atacat de români la Milano: „Cum guvernați cu ciuma roșie? Majoritate de hoți”

PNL Diaspora îl atacă pe Bogdan Aurescu

PNL Diaspora reacționează la atacul lui Bogdan Aurescu lansat împotriva lui Rare Bogdan. Acesta din urmă a „îndrăznit”, lucru foarte rar în politica românească, să îl critice pe marele și atotputernicul ministru de Externe Bogdan Aurescu.

Rareș Bogdan a spus că Aurescu ar trebui schimbat din funcție, pentru că acesta nu se consultă niciodată cu partidul care, teoretic, l-a pus acolo. Dar, recunoaște Rareș Bogdan, Bogdan Aurescu nu a fost numit de către PNL la conducerea Ministerului Afacerilor Externe, ci de stat.

„O, diplomaţia română are oameni excepţionali. E o zonă unde nu eu hotărăsc sau PNL. Nu noi l-am numit acolo”, a declarat europarlamentarul, care a fost întrebat și dacă Aurescu este monitorizat de PNL.

Rareș Bogdan a spus că dacă ar putea ar remania mai mulți miniștri. Pe această listă se află Bogdan Aurescu. „Aş mai concedia încă câţiva miniştri. Mulţi… şi de la PSD. Nu vreau scandal, nici cu Aurescu, nici cu alţii. Cred că l-aş chema (n.r. pe Bogdan Aurescu) să îl întreb ce are de gând”.

Iohannis si Aurescu fac ce vor în chestiunea numirii ambasadorilor

Aurescu l-a făcut rusofil

PNL Diaspora îl atacă pe Bogdan Aurescu – Reacția lui Aurescu a fost furibundă. El a sugerat că Rareș Bogdan ar fi rusofil, comparând criticile sale cu atacurile platformei de propagandă rusă Sputnik. Mai mult, Bogdan Aurescu a făcut referire la un discurs mai vechi de-al lui Rareș Bogdan care amenința cu blocarea tranzitului de cereale ucrainene prin România. După modelul: orice critic este în slujba Rusiei.

Rareș Bogdan, ales președinte al PNL Diaspora: „Ne așteptăm la 1 milion de voturi la următoarele alegeri!”

PNL Diaspora iese la atac

Organizația PNL Diaspora sare să-și apere președintele, pe Rareș Bogdan. „PNL Diaspora condamnă cu fermitate afirmațiile cel puțin bizare, lipsite de orice fundament logic, pe care ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, le-a făcut raportat la recentele poziții publice ale europarlamentarului Rareș Bogdan, prim-vicepreşedinte al PNL și președinte al PNL Diaspora. Rareș Bogdan este cunoscut în spaţiul public ca fiind unul dintre cei mai vehemenţi susţinători ai democraţiei şi statului de drept și a militat atât ca jurnalist, cât și ca om politic, împotriva orientărilor comunistoide, de inspirație estică. Totodată, a fost și este un apărător fără odihnă a luptătorilor anticomuniști și a celor care nu și-au vândut conștiințele Armatei Roșii”, se arată în comunicatul PNL Diaspora.

„Noi, membrii PNL Diaspora, ne declarăm consternaţi de faptul că un ministru în funcţie, ce se bucură de susținerea Partidului Naţional Liberal, îl atacă în mod iraţional pe unul dintre liderii partidului, prin asocierea acestuia cu un instrument de propagandă rusă. Din acest motiv, considerăm că atacul ministrului Afacerilor Externe este o profundă jignire atât la adresa demnitarului, cât și la nivelul întregului Partid Naţional Liberal, şi în mod special la adresa filialei PNL Diaspora”, se mai arată în comunicatul transmis de filiala condusă de Rareș Bogdan.

„Cerem conducerii partidului să convoace cât mai curând Biroul Politic Național, pentru a analiza situația creată și pentru a cere explicații domnului Bogdan Aurescu, care ocupă o poziție de ministru asumată de PNL”

Rareș Bogdan comentează rezultatul alegerilor din Italia: „Balaurul la ușă”

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

Acuzațiile PNL Diaspora la adresa lui Bogdan Aurescu

PNL Diaspora îl atacă pe Bogdan Aurescu – În finalul comunicatului, autorii fac o serie de precizări.
„Mai facem trei precizări, spre știința domnului Bogdan Aurescu.
1 – Luni dimineață, la vămile Nădlac 1 și 2 și Borș 1 și Borș 2 erau cozi de 5, 6 kilometri, iar vara trecută, recordul rușinii a ajuns la 25 de kilometri. Și asta deoarece România nu se află cu drepturi depline în Spațiul Schengen.

2 – În timpul pandemiei, dar și după încheierea acesteia, am trimis sute de sesizări din partea cetățenilor din diaspora pe adresa MAE, în care am reclamat proastele servicii consulare. Iar sesizările curg în continuare. Schimbarea și eliberarea unui pașaport nou în UK poate dura până la 5/6 luni. Consulatele de la Frankfurt, Birmingham, Glasgow, Nantes sunt întârziate cu anii, deși înființarea lor este aprobată prin Hotărâri de Guvern. Diaspora este umilită, batjocorită în continuare de MAE. Să amintim și de cazul șefei ICR Londra?

3 – Partidul Național Liberal este cel mai mare partid de centru-dreapta, cel mai pro-european și pro-occidental din România, membru al Partidului Popular European, cea mai mare familie de partide politice la nivel european. Considerăm că cei 182.000 de membri ai PNL merită mai mult respect din partea domnului Bogdan Aurescu!”, se mai arată în comunicatul transmis de Biroul de comunicare PNL Diaspora, potrivit news.ro.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Aeroportul Brașov zboruri internaționale

Aeroportul din Brașov anunță primele zboruri internaționale, veți putea zbura și dintr-un oraș din Italia

Italia repatriază în masă deținuții români

Italia repatriază în masă deținuții români. „Nu va mai fi nevoie de acordul lor”. Ce vrea să facă guvernul italian