in

Rareș Bogdan, ales președinte al PNL Diaspora: „Ne așteptăm la 1 milion de voturi la următoarele alegeri!”

Rareș Bogdan președinte PNL Diaspora: Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a fost ales ÎN UNANIMITATE președinte al filialei din Diaspora.

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

Rareș Bogdan președinte PNL Diaspora

”Voi începe un tur european şi apoi voi trece Oceanul. Vom construi o structură politică care în 2024 se va mişca perfect în cele trei  rânduri de alegeri”, a spus Rareş Bogdan, potrivit news.ro.

El a precizat că îşi propune să meargă în Spania, Italia, Franţa, Marea Britanie, Germania, Olanda, Belgia, Austria, Grecia şi apoi va face o deplasare în SUA şi Canada, în comunităţile mari de români din aceste ţări. 

„Ne așteptăm la 1 milion de voturi exprimate în diaspora, la următoarele alegeri prezidențiale și europarlamentare. Ne așteptăm la un scor mare”, a spus Rareș Bogdan, citat de news.ro.

În cursa pentru funcţie au fost Robert Sighiartău şi Dan Vîlceanu.

Votul a avut loc după ce au fost contestate alegerile din vara trecută, atunci când a fost ales Viorel Badea pentru conducerea filialei.

Favorit pentru funcţie a fost Robert Sighiartău, însă în pricvinţa sa a existat o opoziţie clară a preşedintele PNL, Florin Cîţu.

Liderul PNL l-a susţinut pe Dan Vîlceanu, au declarat surse din conducerea PNL pentru „Adevărul”.

rares bogdan minister diaspora

Europarlamentar din 2019

Rareș Bogdan este europarlamentar PNL începând cu anul 2019. Este membru în Comisia pentru libertăți civile, justiție și afaceri interne, Comisia specială privind ingerințele externe în toate procesele democratice din cadrul Uniunii Europene, inclusiv privind dezinformarea și în Delegația pentru relațiile cu Statele Unite.

Rareș Bogdan sare la gâtul noului Consul General de la Milano: ”Cățelușul securist”

După ce a activat în televiziune, în 2019 s-a înscris în Partidul Național Liberal (PNL) și a fost pus cap de listă între candidații la alegerile europarlamentare din 2019. A absolvit Școala Generală Lucian Blaga, Liceul Teoretic Petru Maior, apoi Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. A început să lucreze în presă în 2004, ca fondator al cotidianului Ziua de Cluj și a devenit asociat cu postul de televiziune Realitatea TV. A devenit popular prin crearea și realizarea emisiunii „Jocuri de putere”, potrivit psnews.ro.

Negocieri PSD-PNL, Rareș Bogdan: „Am cerut un Minister pentru Diaspora”

Hoți și prostitate din diaspora

Rareș Bogdan este faimos pentru o declarație controversată despre diaspora.

În 2020, într-o declarație la Romania TV, a dezvăluit că un milion de români s-au întors din străinătate de când a început criza, iar o altă cifră este legată de infractori: 70.000 dintre românii întorși „nu se știe cu ce s-au ocupat”, a spus Rareș Bogdan, care a dezvoltat subiectul, vorbind despre prostituate și șuți. Practic creșterea infracționalității a pus-o pe seama celor întorși recent.

„Am primit sute de mesaje despre ce se întâmplă în România.

70.000 din toți cei aproape un milion care au intrat în țară, nu se știe cu ce s-au ocupat în afară țării. Între 8.000 și 10.000 sunt prostituate care s-au întors în țară. Câteva mii sunt şuţi în afară țării. Sunt cifre oficiale”, a spus Rareș Bogdan, citat de Ziarul Românesc Austria.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 1.4]
moldoveanca agresata romanca italia

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față cu un pahar spart, de o româncă, într-un bar din Trento

infectii italia martie

Italia, numărul de noi infecții cu COVID a crescut de trei ori în ultimele 24 de ore