in

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față cu un pahar spart, de o româncă, într-un bar din Trento

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față cu un pahar spart, de o româncă, într-un bar din Trento.

Potrivit lavocedeltrentino.it, o moldoveancă în vârstă de treizeci de ani a fost dusă de urgență la spital duminică dimineață, fiind rănită în urma unei agresiuni cu un pahar spart. Atacul a fost din partea unei românce care a fugit după ce a rănit-o pe femeie într-un bar din Trento Nord.

Italiancă bătută de iubitul român, mama agresorului: „Ți-a rupt doar nasul, din dragoste”

Moldoveancă tăiată foarte grav pe față 

La fața locului au intervenit carabinierii împreună cu o ambulanță pentru salvare. Tânăra de treizeci de ani, tăiat cu sticla, ar fi suferit răni adânci sub ochi și pe obraz.

Conform reconstituirilor, cearta dintre cele două femei a izbucnit din motive puțin importante, sâmbătă seara. Ambele tinere se aflau în compania prietenilor. Moldoveanca l-a avut alături și pe soțul ei.

Potrivit celor reieșite din diversele interogatorii ale celor prezenți și ale victimei agresiunii, paharul a fost aruncat spre fața moldovencei din cauza unei fotografii care nu a fost pe placul româncei.

Disputa s-a încheiat cu fuga tinerei violente, în vârstă de de aproximativ 20-25 de ani și cu transportul de urgență a moldovencei de treizeci de ani la spitalul Santa Chiara .

Atacatoarea nu a fost încă identificată, iar cercetările continuă, femeia fiind căutată de poliție. Camerele video din local ar putea ajuta la clarificare.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 3]
preot italia santajat romani

Italia, cinci români au primit 170.000 de euro de la un preot, filmat când întreţinea relaţii intime

rares bogdan presedinte pnl Diaspora

Rareș Bogdan, ales președinte al PNL Diaspora: „Ne așteptăm la 1 milion de voturi la următoarele alegeri!”