Menu
in

Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce de 27 de ani, campioană la tir

Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce de 27 de ani, campioană la tir.

Andreea Alice Rabciuc, campioană la tir, a dispărut de aproape o lună, pe 11 martie, după ce a fost la o petrecere într-o fermă din provincia Ancona, în localitatea Maiolati Spontini. Se știe doar că femeia se certase cu iubitul ei în acea zi, apoi tăcere totală, nimeni nu știe nimic despre ea

Miercuri, cadavrul unei femei a fost găsit în râul Po. Anchetatorii spun ar putea fi Andreea Alice Rabciuc, de origine română.

Și-a ucis cu zece lovituri de cuțit amanta însărcinată: „Îmi pare rău, am distrus viața a două familii”

Italia, cadavrul unei femei, găsit într-o geantă în râul Po, pare a fi al unei românce

Ei au indicii că trupul găsit în Po, în Occhiobello (Rovigo), într-o pungă identificată luni dimineață de un bărbat care se plimba pe malurile râului cu barca lui mică, este al româncei. 

Faptul că tânăra în vârstă de 27 de ani avea ten foarte deschis, un metru și 60 înălțime iar hainele pe care le purta corespund cu ce purtase ea înainte le-au atras atenția imediat. Dar tot e doar o chestiune de ipoteze, scrie tgcom24.mediaset.it.

Andreei i-au plăcut culorile vii, țesăturile strălucitoare și sclipitoare, după cum se vede și din profilurile ei de socializare, iar acestea sunt doar câteva dintre caracteristicile găsite la acel corp băgat într-o geantă de fotbal. 

Ceea ce îi face pe anchetatori să se gândească la tânără pare a fi și faptul că trupul se afla într-o stare bună de conservare și că se afla în apă rece de mai puțin de o lună. 

Dar suntem încă în domeniul ipotezelor: sunt necesare mai multe dovezi înainte de a da un nume cadavrului găsit în râu. Se pare că Andreea avea tatuaje pe mâini și cu siguranță avea părul albastru: aceste elemente ar fi făcut-o imediat recunoscută. Dar mutilările îngrozitoare găsite pe corp fac dificilă verificarea acestor caracteristici.

Sicilia, cuprins de remușcări, ucigașul unei românce s-a predat după 5 ani de la crimă, cadavrul femeii găsit într-un sac

Petrecerea din 11 martie

Tânăra, pe la 11 martie participase la o petrecere pe Montecarottese, între Apenini și Adriatica. Multe puncte despre dispariția ei rămân de clarificat. Nu este clar de ce femeia se certa cu iubitul ei și de ce acesta ar fi păstrat telefonul mobil și l-ar fi adus înapoi abia duminica următoare, amânând de facto alarma pentru dispariție. 

Cum a ajuns trupul lui pe malul Po?, se mai întreabă jurnaliștii. Se presupune că a fost lansat de pe podul de autostradă dintre Emilia Romagna și Veneto, la aproximativ 200 de kilometri de zona dispariției. Sau ar fi putut fi aruncat în alt pârâu. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 2.8]
Exit mobile version