in

Italia, cățel torturat de un român. I-a smuls urechile

Mai întâi a încercat să-l înece, apoi i-a smuls vârfurile urechilor mușcându-l. Totul sub privirile încremenite ale trecătorilor. Poliția a arestat la Foro Italico, Palermo, un român de 34 de ani, C.V., acuzat de ultraj și rele tratamente asupra animalelor. După intervenția tempestivă a poliției, micul câine negru a fost dus la comisariat, unde a fost uscat și hrănit înainte a fi încredințat îngrijirilor veterinarilor. Bărbatul a mai fost arestat la începutul lunii mai pentru că a aruncat cu obiecte în trecători.

Românul, în stare de ebrietate, a fost văzut de zeci de trecători în timp ce băga cățelul în apă. Apoi l-a dus pe mal și l-a bătut. Câteva clipe mai târziu, a luat cățelul în brațe pentru a-l mângâia, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat, și apoi l-a mușcat de urechi smulgându-i parte din acestea.

Martorii la scena violentă au chemat poliția. La sosirea agenților de la Comisariatul Oreto, românul s-a năpustit asupra lor, iar unii au trebuit să recurgă la îngrijirile medicilor. Câinele, botezat Oreto, a fost dat spre îngrijire veterinarilor în așteptarea găsirii cuiva care să-l adopte.

CITEȘTE ȘI:

Deziluzie în dragoste: o româncă de 50 de ani s-a spânzurat într-un parc de distracții de lângă Veneția

Lavello, româncă de 31 de ani moartă în urma exploziei unei butelii de gaz. Familia cere ajutorul comunității

S-a prăbuşit la pământ în timp ce lucra. Muncitor român de 60 de ani, mort pe şantier în Trento

Căutat de Interpol pentru omor rutier, lucra ca muncitor lângă Venezia

Catania, i-a zdrobit fără milă capul de o treaptă de ciment: ”Bătrâna m-a acuzat de furt, am omorât-o”