in

Italia, controlat de poliție, a pierdut 50.000 de euro pe care îi ținea ascunși în microbuz

Au devenit suspicioși agenții, angajați într-un control anti-drog, văzând un furgon Volkswagen Caravelle verde cu numere de România. Au decis să îl urmărească și l-au oprit când era lângă ieșirea de pe autostradă la Peschiera del Garda.

Conducătorul auto, Vasile Paladean, a dat semne de nervozitate când i s-au cerut documentele. A susținut că venea din Spania și s-a rătăcit. Dar a făcut declarații contradictorii și agenții au decis să percheziționeze mașina.

Verificarea a dus la descoperirea, în furgon, a unui fund dublu de aproximativ 10-15 centimetri, sub banchete. În interior, un rucsac gri, care conținea suma totală de 49.650 de euro, sigilată în mai multe ambalaje din celofan sigilate în vid.

Fără a ști cum să justifice originea banilor, Paladean a fost arestat pentru spălare de bani, în timp ce banii și mașina au intrat sub sechestru. Sunt în curs investigații care vizează verificarea originii banilor, deoarece anchetatorii cred că este probabil rezultatul activităților ilicite legate de lumea drogurilor.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Ai uitat de pașaport și a expirat? MAE și MAI vin cu soluții inedite pentru a-ți reaminti să-l reînnoiești

În sfârșit! Simplificarea înscrierii la vot a românilor din diaspora, Iohannis a promulgat legea