in

Italia, descoperire macabră pe plajă: organe umane scoase din mare, în același loc fusese descoperit cadavrul unui român

Italia, descoperire macabră pe plajă: organe umane scoase din mare, în același loc fusese descoperit cadavrul unui român.

La diferență de câteva ore, un ficat și un rinichi au fost recuperați pe coasta din dreptul localității Latina. Ipoteza este că acestea ar putea fi organe umane, iar Parchetul din Latina a deschis un dosar.

Un schelet a fost găsit pe aceeași plajă în urmă cu un an, tot în apropiere de Latina. În ianuarie 2021, furtunile marine au adus pe plajă un cadavru în stare avansată de descompunere.

Identitatea acestuia nu a fost stabilită oficial, dar ipoteza cea mai credibilă este că rămășițele ar putea aparține unui român fără adăpost în vârstă de 62 de ani, care dispăruse cu câteva săptămâni mai devreme în Borgo Sabotino, nu departe de Foce Verde.

Padova, un român și o moldoveancă, bătaie în spital cu medicii și polițiștii. 

Italia, descoperire macabră pe plajă

Oamenii aflați pe plajă au fost cei care au semnalat prezența rămășițelor în apă.

Prima descoperire macabră a avut loc în după-amiaza zilei de marți, 21 iunie, în apropierea unui cunoscut stabiliment balnear din Foce Verde. În timp ce se afla în apă, un bărbat a văzut un ficat plutind și a alertat imediat administratorii plajei.

La fața locului, după cum relatează presa italiană, a intervenit paza de coastă a Circomare di Rio Martino, care a recuperat organul. Imediat după aceea, procurorul adjunct Daria Monsurrò a deschis un dosar în acest caz.

A doua zi, miercuri, 22 iunie, o altă descoperire similară a adâncit misterul. În același loc, tot la Foce Verde, alți turiști au văzut un rinichi.

Și în acest caz, gărzile de coastă din Rio Martino au fost cele care au recuperat organul, care a fost apoi preluat de poliție. În acest moment, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză, dar se bănuiește că ar putea fi vorba de un organ uman.

Pentru a afla mai multe, va trebui să așteptăm rezultatul anchetei medico-legale dispuse de Parchetul din Latina. Între timp, după primele două descoperiri, paza de coastă a continuat să cerceteze zona pentru a verifica dacă există și alte rămășițe.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3.5]
barbat decedat 5 ani

Italia, descoperit cadavrul unui bărbat decedat în urmă cu 5 ani, avea 9.000 de euro în buzunar

Frosinone, o româncă s-a întors în casa unde a lucrat și a atacat-o pe noua îngrijitoare