in

Padova, un român și o moldoveancă, bătaie în spital cu medicii și polițiștii. Azi vor fi judecați

Padova, un român și o moldoveancă, bătaie în spital cu medicii și polițiștii. Azi vor fi judecați.

Un român de 22 de ani și iubita lui moldoveancă, în vârstă de 25 de ani, au fost arestați pentru violență, în noaptea de sâmbătă de dumnică.

Ei au jignit și agresat medicii în camera de urgență a spitalului italian Sant’Antonio di Padova. Apoi s-au luat la bătaie cu polițiștii chemați să calmeze situația. 

Sicilia, româncă agresată de o conațională, în mijlocul străzii a încercat să o stranguleze

Padova, bătaie în spital cu medicii și polițiștii

Potrivit jurnaliștilor publicației Il Mattino din Padova, citat de ObservatorNews, se pare că întregul scandal a pornit după ce cuplul a refuzat să își aștepte rândul, pentru a fi consultați de medic. 

Românul și iubita lui, care au ajuns la camera de urgență a spitalului Sant’Antonio di Padova pentru un examen medical, au început să deranjeze, să amenințe și să insulte cadrele medicale, apoi au trecut la violență. Situația a degenerat, astfel că a fost nevoie de intervenția carabinierilor.

Când echipajul de poliție a ajuns la fața locului pentru a restabili calmul, cei doi au sărit din nou la bătaie. Într-un final, militarii au reușit să-i pună la pământ și să-i încătușeze.

Ei au fost arestați pentru violență, amenințări și insulte la adresa unui funcționar publicși au petrecut weekendul în spatele gratiilor.

Astăzi, cei doi urmează să fie judecați. 

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 13 In medie: 4.1]
viol tata fiica italia

Monstrul din Rimini, român arestat după ce s-a descoperit că abuza sexual fetița sa de 11 ani și își maltrata restul familiei.

„Plătești doar când găsești un loc de muncă”: școala tech Develhope ajunge în România