in

Sicilia, româncă agresată de o conațională, în mijlocul străzii a încercat să o stranguleze

Sicilia, româncă agresată de o conațională, în mijlocul străzii a încercat să o stranguleze.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost – potrivit acuzării – lovită cu pumnul în stomac de un membru al familiei presupusului hoț. Este vorba despre o femeie, tot româncă, ce a încercat chiar să o stranguleze pe femeie, scrie agrigentonotizie.it.

Bărbatul învinuit de furt ceruse să meargă la toaletă, în timp ce se afla în casa victimei. În drum spre baie a intrat în posesia a 300 de euro, pe care proprietara îi ținea într-un rucsac.

Un furt de care femeia și-a dat seama imediat, la scurt timp. Două zile mai târziu, întâlnindu-l pe stradă pe românul de 31 de ani, tânăra l-a întrebat cu privire la dispariția banilor. Cu toate acestea, bărbatul de 31 de ani a ridicat imediat tonul și a început să o jignească pe femeie.

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Sicilia, româncă agresată de o conațională

O altercație aprinsă în mijlocul străzii s-a terminat și cu o agresiune: victima furtului a fost – potrivit acuzării – lovită cu pumnul în stomac de o femeie, tot româncă, rudă cu bărbatul de 31 de ani. Dar lucrurile nu s-au oprit aici, pentru că a încercat să o și stranguleze pe femeia de 32 de ani.

Victima furtului și a agresiunii, în ultimele ore, s-a prezentat la secția de poliție din Canicattì, unde a povestit totul și unde a depus o plângere. Bineînțeles, ofițerii de la secția de poliție au demarat imediat investigațiile necesare și vor transmite dosarele relevante Parchetului din Agrigento în zilele următoare.

Femeia în vârstă de 32 de ani a fost însă clară în reconstituirea faptelor și a indicat, cu precizie, toate numele celor implicați, detaliind cu exactitate ceea ce s-a întâmplat mai întâi în locuința sa și apoi, în apropiere de locuința sa, în mijlocul străzii.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 4.2]
elicopter italia carabinieri

Salento, româncă înjunghiată în fața copiilor și a călătorilor dintr-un autobuz, agresorul căutat cu elicopterul

În Italia 5,6 milioane de oameni în sărăcie absolută. Aproape 1,4 milioane sunt copii