in

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook primarul unei localități: ”Fai schifo, pezzo di m…”

Femeia îl defăimase pe primarul localității San Giuliano Terme – Pisa, Sergio Di Maio, după ce acesta l-a reangajat la primărie pe un cetățean italian, Antonio Logli, cercetat pentru dispariția soției, Robertei Ragusa, în 2012.

În dimineața zilei de miercuri, 8 iunie, a avut loc la tribunalul din Pisa, procesul româncei ”care își petrece timpul insultând oamenii pe internet.”, scrie iltirreno.gelocal.it.

Româncă din Italia, condamnată pentru că a jignit pe Facebook

Cornelia Dobritoiu, în vârstă de 55 de ani, româncă, rezidentă în Piombino, acuzată de defăimare în formă agravată împotriva primarului Sergio Di Maio, a cerut, și a obținut prin intermediul avocatului său, să presteze o muncă de utilitate publică într-o asociație voluntară cu scop lucrativ.

Între timp, o altă persoană dată în judecată de Di Maio și-a cerut scuze într-o scrisoare făcută publică, iar primarul și-a retras plângerea.

„Rețelele de socializare trebuie folosite cu prudență”, a declarat primul cetățean din San Giuliano, prezent în instanță în calitate de parte civilă, însoțit de avocatul municipalității, Aldo Fanelli.

Românca în vârstă de 55 de ani s-a trezit judecată pentru că a comentat reintegrarea în primărie a lui Antonio Logli (condamnat ulterior la 20 de ani pentru uciderea soției sale, n.r.) după ce a câștigat un proces împotriva municipalității.

Italia, băiat român de 15 ani spune părinților că e gay, aceștia îl bat și îl obligă să meargă la biserică timp de doi ani

”Fai schifo, pezzo di m…”

Primarul declarase că, în calitate de autoritate publică, nu poate decât să ia act de sentință, iar Logli fusese repartizat la biroul tehnic.

Lui Dobrițoiu însă nu-i plăcuseră vorbele primarului și îl provocase cu fraze de genul: „Îmi provoci greață. Adică tu vrei să spui că ești primar? Pentru ce? Pentru scaun? Da, la fel ca toți cei care au un certificat de absolvire a liceului, credeți că veți schimba lumea. Nici măcar nu știi să vorbești pentru că inteligența ta este zero. Și să taci din gură (primarului, n.r.) pentru că am dreptate. Rahatule!”.

Dacă vrea să evite o condamnare, femeia de 55 de ani va trebui acum să presteze servicii într-o asociație de voluntariat. Muncă în folosul comunității pentru anularea efectelor penale ale infracțiunilor comise împotriva primarului.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
Menajera în vacanță cu angajatorii

Lucrez ca menajeră într-o familie și vara aceasta m-au rugat să îi însoțesc în vacanță. Trebuia să se prevadă în contract? Care sunt drepturile mele?

plantatie marijuana calabria

Calabria, cultivau marijuana de 400.000 de euro, familie de români arestată