in

Italia, detalii infiorătoare: românce obligate prin violență și sclavie să se prostitueze, doi români arestați

Italia, detalii infiorătoare: românce obligate prin violență și sclavie să se prostitueze în zona de litoral după ce au fost izolate într-un apartament din Termoli, scrie RaiNews.

Acuzații grele planează asupra a doi români arestați după o anchetă complexă coordonată de Procuratura Larino și condusă de agenți ai Brigăzii Mobile din Campobasso, condusă de comandantul Marco Graziano, ai secției de poliție din Termoli și ai Interpol.

Citiți și: Și-a rănit partenera lovind-o cu un cutiț în stomac, în fața copilului, român arestat la Florența

Italia, detalii infiorătoare: românce obligate prin violență și sclavie

Trafic de ființe umane, reducere și menținere în sclavie, violență sexuală, complicitate și exploatare a prostituției. Aceasta este o listă lungă a infracțiunilor imputate celor arestați.

Una dintre victime, ambele de naționalitate română, a fost cea care a pus capăt acestei situații. Tânăra a reușit, prin intermediul serviciilor de mesagerie socială, să ceară ajutorul poliției române. De acolo, au fost făcute sesizări la Interpol și a fost inițiată colaborarea cu Direcția de Poliție din Campobasso.

Tânăra a povestit detalii înfiorătoare despre ceea ce se întâmpla pe coasta Molise. Bătăile și violența erau la ordinea zilei pentru fete, dintre care una era însărcinată.

Le amenințau rudele din România

De asemenea, victimele erau ținute în stare de supunere prin amenințări la adresa rudelor rămase în România. Activitățile infractorilor ajunseseră la un nivel foarte avansat.

În buzunarele celor doi ajungeau transferuri bancare sau sume plătite în numerar de către clienți. Încasările ajungeau până la o mie de euro pe zi, iar activitatea de prostituție era intens mediatizată pe site-uri online.

Arestările au fost validate de Gip, care a dispus arestarea preventivă a celor doi. Tinerele au fost plasate în centre protejate.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 5]

Accident pe A10, șoferul unui autobuz cu 50 de copii a căzut inconștient: o profesoară a ținut de volan și a evitat tragedia

Mort salva mătușa incendiu

Tragedie la Sesto Fiorentino, tânăr de 25 de ani mort pentru a-și salva mătușa din incendiu: ”I-a iubit pe cei mai slabi”