Menu
in

Italia, falsă îngrijitoare, l-a jefuit pe bătrânul care voia s-o angajeze, româncă arestată în autocar când încerca să fugă

Italia, falsă îngrijitoare, l-a jefuit pe bătrânul care voia s-o angajeze, româncă arestată în autocar când încerca să fugă.

Femeia în vârstă de 50 de ani a fost arestată de carabinierii din Aurisina, o localitate din provincia Trieste, regiunea Friuli-Veneția Giulia, în apropierea frontierei. Românca încerca să părăsească țara cu un autobuz. A acționat împreună cu alte două complice împotriva unui bătrân, scrie triesteprima.it.

Italia, româncă acuzată de înșelătorie: merge la pușcărie sau îi plătește 15.000 de euro bătrânei la care a lucrat

Italia, falsă îngrijitoare, l-a jefuit pe bătrânul care voia s-o angajeze

Aceasta se oferise ca femeie de serviciu, apoi furase geanta unui bătrân împreună cu doi complici și apoi și-a pierdut urma.

Femeia a fost arestat în urmă cu câteva zile de carabinierii de la Unitatea Radiomobilă Aurisina, în timpul unui control. Este cetățean român în vârstă de 50 de ani, căutată pentru că are de ispășit o pedeapsă de 4 ani și 6 luni de închisoare pentru tâlhărie calificată.

Bărbatul în vârstă, aflându-se singur cu o casă de ținut în ordine, căuta o menajeră care să îl ajute să facă ordine în casă. Găsise una, ieftină, în apropiere. De aici și întâlnirea cu ea la gară, unde se prezentaseră trei femei.

Dus într-un colț ascuns al gării, sub pretextul de a lua niște bagaje, pensionarul a fost îmbrâncit de tinerele care i-au furat poșeta cu bani. Cele trei femei au dispărut apoi înainte de a fi prinse.

Carabinierii de la unitatea radiomobilă din Aurisina au depistat-o apoi pe una dintre presupusele ajutoare casnice în timp ce aceasta călătorea din România în Spania cu un autobuz de linie. Patrula a arestat-o apoi și a trimis-o la închisoarea Coroneo din Trieste.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 4.3]
Exit mobile version