in

Italia, femeie acuzată că i-a ucis pe părinții iubitului ei, rămășițele descoperite în interiorul a trei valize, învelite în celofan şi legate cu bandă adezivă

Elona Kalesha, o femeie de 36 de ani, de naționalitate albaneză, acuzată că a pus la cale un plan diabolic pentru a scăpa de părinții iubitului eu, a fost închisă la pentienciarul Solliciano de lângă Florenţa. Ea a fost arestată marţi, 22 decembrie, sub acuzaţia de crimă, ascundere şi denigrare a cadavrelor.

Fragmente din trupurile cuplului albanez Shpetim (54 de ani) şi Teuta Pasho (52 de ani) au fost găsite de curând pe un câmp, în apropierea autostrăzii Florenţa – Livorno. Rămăşiţele celor doi albanezi au fost descoperite în interiorul a trei valize, învelite în celofan şi legate cu bandă adezivă

Cei doi au fost daţi dispăruţi chiar înainte ca fiul lor, Taulant Pasho (33 de ani) să iasă din închisoarea unde fusese închis pentru trafic de droguri.  Presa italiană notează că punctul de cotitură al anchetei a venit atunci când fosta logodnică a lui Taulant Pasho, o femeie de 36 de ani, a fost arestată.

Potrivit presei italiene, anchetatorii nu au dat foarte multe detalii, doar că ea a fost arestată marţi, 22 decembrie, sub acuzaţia de crimă, ascundere şi denigrare a cadavrelor.

Se presupune că femeia ar fi vrut să scape de cei doi, pentru că erau împotriva relaţiei cu fiul lor şi insistaseră ca acesta să nu se căsătorească. Pentru asta, ea şi-ar fi făcut un plan. O variantă este că i-ar fi invitat pe cei doi la ea şi le-ar fi strecurat somnifere în băutura servită, după care i-ar fi ucis. 

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Magistrat italian, avertisment șoc: „Cine refuză să se vaccineze, poate fi concediat”

Canavese, pentru a se răzbuna pe soție, un bărbat s-a împușcat în cap în timpul unui apel video cu fetița de 6 ani