in

Italia, fetiță de 9 ani strivită de o poartă metalică de 3 tone, accidentul s-a produs în fața mamei și a fratelui

Italia, fetiță de 9 ani strivită de o poartă metalică de 3 tone, accidentul s-a produs în fața mamei și a fratelui

Tragedie și consternare în Trescore Balneario, o comună din provincia Bergamo, Italia, acolo unde o fetiță de 9 ani a murit după ce poarta metalică din fața casei a căzut peste ea, strivind-o. Nenorocirea s-a produs la câțiva metri de mama și fratele mai mare.

Un accident cumplit a dus la moartea unui copilaș în locul unde ar trebui să se simtă cel mai în siguranță: acasă. Chiar înaintea de ora cinei.

Vicenza, româncă de 29 de ani, strivită de mașină, femeia tocmai îi furase unui italian un ceas Rolex de 23.000 de euro

Italia, fetiță de 9 ani strivită de o poartă metalică de 3 tone

Marți seară, în jurul orei 19.30, micuța Federica Bena se juca fericită în fața casei. Potrivit Il Giorno, citat de ObservatorNews, fata a încercat să deschidă poarta metalică de 3 tone când aceasta s-a desprins și a căzut peste copilă, strivind-o. 

Conform publicației L’Eco di Bergamo, un șurub s-ar fi desprins provocând căderea structurii metalice.

Acasă erau mama și fratele mai mare, în vârstă de 14 ani. Ei s-au repezit imediat, încercând să ridice poarta, în timp ce vecinii au alertat echipajele de urgență. Tatăl Federicăi era la muncă.

La fața locului a ajuns imediat medicii, care au încercat imediat masajul cardiac și resuscitarea, înainte ca fetița să fie tranasportată la spitalul „Papa Giovanni” din Bergamo.

Copila a ajuns acolo în stare foarte gravă și, din păcate, s-a stins câteva ore mai târziu.

La fața tragediei au ajuns și carabinierii din Bergamo pentru a reconstitui tragedia. A fost deschisă o anchetă și se fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs nenorocirea.

Micul sicriu alb este deja acasă, în via Muratello, în Trescore Balneario. „Un înger ne-a părăsit”, este mesajul de pe fotografia aleasă de părinții ei, tatăl Enrico Bena și mama ei Cristina. În acea fotografie, Federica zâmbește, este veselă, are ochi strălucitori. Avea doar 9 anișori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 4 In medie: 4.5]

Elena Udrea a fost capturată în Bulgaria, în drum spre Grecia. Trebuie să facă 6 ani de închisoare

O româncă a născut în parcarea spitalului

O româncă a născut în parcarea spitalului din Città di Castello