in

Vicenza, româncă de 29 de ani, strivită de mașină, femeia tocmai îi furase unui italian un ceas Rolex de 23.000 de euro

Accident mortal la Bassano del Grappa, un oraș din provincia Vicenza, unde joi, în jurul prânzului, o femeie de 29 de ani și-a pierdut viața în urma unui accident violent pe Monte Asolone. Femeia, o româncă, fugea după ce furase un ceas de lux. Ea a murit aruncată din mașina în care fugea și strivită apoi de mașina răsturnată peste ea.

Un bărbat și o femeie, amândoi de origine română, au pus la cale furtul unui Rolex. Cei doi au reușit să fure ceasul, dar totul s-a terminat cu o tragedie după ce, în timpul fugii de la locul infracțiunii, mașina cu care cei doi hoți se deplasau a lovit un alt autoturism, iar româncă și-a pierdut viața.

Totul a început în jurul orei 12:10, pe via Venezia. Un bărbat de 50 de ani care se plimba pe acea stradă și avea un Rolex la mână, în valoare de 23.000 de euro, a devenit ținta celor doi infractori. Femeia româncă, o tânără în vârstă de 29 de ani, a coborât dintr-un autoturism Ford Fiesta și s-a apropiat de el, apoi i-a smuls ceasul de la mână și a urcat din nou în mașină, pe bancheta din spate.

La volan se afla complicele femeii care a accelerat și s-a îndreptat spre via Monte Asolone. Impactul violent dintre Ford și o altă mașină a aruncat-o pe tânăra româncă de 29 de ani în afara mașinii, pe geam, iar autoturismul Ford Fiesta s-a înclinat pe o parte și s-a răsturnat peste corpul femeii, care a murit pe loc, scrie observatornews.ro, care citează presa italiană.

Imediat după accident, românul de la volan a ieșit din mașină pe geam și a negat că ar fi fost el cel care conducea, dar femeia de la volanul autoturismului Renault l-a recunoscut imediat. El și cealaltă șoferiță au suferit răni ușoare.

Românul a fost arestat cu acuzația de omor rutier și jaf. Ceasul furat a fost găsit pe bancheta din spate și va fi returnat proprietarului la finalul anchetei.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Un părinte divorţat sau necăsătorit (concubin), care lucrează cu forme legale în Italia, are dreptul la alocaţie pentru copii? Iată mai multe detalii

Relicvariu din aur și cristal, conținând picături de sânge ale papei Ioan Paul al II-lea, furat din Catedrala de la Spoleto