in

Italia, furau motorina altor colegi camionagii, doi șoferi români de TIR prinși în flagrant și arestați

Doi șoferi români de TIR au fost arestați în Italia, după ce au fost prinși în flagrant în timp ce furau motorina altor colegi camionagii. Cei doi bărbați, ambii în vârstă de 24 de ani, foloseau o pompă electrică pentru a goli rezervoarele.

Agenții poliției stradale i-au săltat pe cei doi români în cursul nopții de miercuri spre joi, în zona de serviciu Trebbia de pe autostrada A21, între localitățile Stradella și Piacenza. Potrivit publicației Il Piacenza, citată de observatornews.ro, alarma a fost dată de un șofer de TIR polonez, care tocmai fusese victima unui furt de motorină.

Polițiștii au organizat un flagrant, românii fiind prinși în timp ce sustrăgeau motorina din rezervoarele camioanelor parcate într-o zonă de serviciu de pe A21.

Cei doi au folosit o tehnică de furt deja cunoscută oamenilor legii. Șoferii își parcau TIR-urile lângă un alt autotren și scoteau motorina din rezervoare cu ajutorul unei pompe electrice. Cei doi au fost condamnați la 6 luni și 20 de zile de închisoare unul și 6 luni celălalt.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

https://ziarulromanesc.at/comisia-europeana-diplomele-de-asistent-medical-din-romania-recunoscute-automat-in-statele-membre-ue/
Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Panică pe autostradă la Lodi, un șofer român mergea în zig-zag cu camionul, avea alcoolemia de 6 ori mai mare decât limita

maşinile înmatriculate în străinătate ridicate

Maşinile înmatriculate în afara României şi nefolosite mai mult de şase luni vor fi ridicate