in

Panică pe autostradă la Lodi, un șofer român mergea în zig-zag cu camionul, avea alcoolemia de 6 ori mai mare decât limita

Agenții secției Guardamiglio de pe autostrada Lodi, în 4 iunie au reușit să blocheze un șofer de camion beat care mergea în zig-zag pe A1.

Șoferul a fost oprit în dreptul cabinei de taxare Lodi, mergând spre Piacenza, ocupând mai multe benzi.

Poliția a primit numeroase apeluri de la șoferi din ce în ce mai alarmați care au descris în detaliu situația periculoasă.

La un moment dat, șoferul camionului s-a ciocnit de asemenea cu parapetul de protecție din dreapta și apoi a revenit pe carosabil, ocupând alte benzi.

Doar intervenția unei patrule rutiere a evitat o catastrofă. Șoferul era în stare de ebrietate: analizele au scos la iveală o alcoolemie de 3 grame / litru, aproape de coma etilică, de 6 ori mai mare decât cea permisă pentru șoferi, de 0,5%, și de 0% pentru șoferii profesioniști.

Bărbatul, un român de 47 de ani, a fost deunțat pentru conducere în stare de ebrietate, cu circumstanța agravantă de a fi provocat un accident de circulație lovind parapetul.

Permisul de conducere i-a fost retras, cu interdicția de a mai conduce vehicule pe teritoriul național și a fost sancționat cu o amendă de 586 de euro.

Înscrie-te pe pagina noastră de Facebook: GAZETA ROMÂNEASCĂ

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

«Am fost violată de un român», denunț prezentat de o italiancă de 20 de ani din Marina di Camerota

Italia, furau motorina altor colegi camionagii, doi șoferi români de TIR prinși în flagrant și arestați