Menu
in

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă, calmată cu un pistol cu electroșocuri, venise beată la serviciu în prima zi

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă, calmată cu un pistol cu electroșocuri, venise beată la serviciu în prima zi.

Mai întâi s-a năpustit asupra voluntarilor de la Crucea Albă chemați să o ajute, apoi asupra ofițerilor de poliție, încercând să îi lovească cu lovituri de picior și îmbrânceli atât de violent încât a fost nevoie să folosească un pistol cu electroșocuri pentru a împiedica escaladarea situației, scrie today.it.

S-a întâmplat la Piacenza, în după-amiaza târzie a zilei de 11 iulie, iar protagonista a fost o îngrijitoare ucraineană în vârstă de 50 de ani, aflată în prima zi de muncă în locul unei colege aflate în vacanță.

Italia, un român a vrut să însceneze răpirea copilului său. ”Mi-au furat maşina. Fiul meu e înăuntru!”

Italia, îngrijitoare ucraineană violentă

Trebuia să asiste o femeie în vârstă, dar se pare că aceasta se prezentase deja beată și vizibil alterată și instabilă.

În acel moment, au fost chemate serviciile de urgență 118 și a fost trimisă o ambulanță la fața locului. Voluntarii de la Crucea Albă au încercat să o ajute, dar, ca răspuns, ea i-ar fi bătut și amenințat, iar apoi a sunat la 113: în câteva minute, o mașină de poliție era deja la fața locului.

Părea să se fi calmat, dar s-a ridicat brusc și a încercat să-i lovească violent pe ofițeri cu lovituri de picior și pumni, complet ieșită din minți.

Toate încercările de a o calma și de a o face să renunțe au fost zadarnice și, pentru a împiedica escaladarea situației, a fost necesară utilizarea unui pistol cu electroșocuri.

Calmată cu un pistol cu electroșocuri

Nici măcar vederea instrumentului scos de polițist pentru a o avertiza – conform procedurii – nu a descurajat-o, moment în care a fost folosit.

În finalo, femeia s-a oprit și a fost apoi încătușată pentru a o împiedica să mai facă gesturi violente și să se rănească.

La fața locului a ajuns și mașina medicală care a preluat-o pe femeie, care a fost transportată la spital unde va fi examinată pentru a se afla ce și dacă a consumat vreo substanță, alta decât alcoolul, și pentru a-i monitoriza starea de sănătate, inclusiv cea psihică.

Probabil că femeia va fi acuzată de amenințare și de împotrivire la adresa unui funcționar public.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 16 In medie: 3.9]
Exit mobile version