Menu
in

Italia, medic renumit, care promovează vaccinul, amenințat cu moartea

Numeroși politicieni amenințați cu moartea, a venit rândul medicilor care promovează vaccinul.

Unul dintre cei mai importanți experți în imunologie din Italia în domeniul coronavirusului a primit protecție din partea poliției după ce a primit un glonț în interiorul unei scrisori care o amenința pe ea și familia sa.

Autoritățile din Italia sunt de părere că Antonella Viola a primit această amenințare din cauza faptului că susține public vaccinarea copiilor, potrivit BBC.

Trei miniștri italieni au primit scrisori de amenințare, plicurile conțineau și o pulbere albă

medici amenințați cu moartea

“Acești oameni sunt antivacciniști care nu știu decât să urască”

În Italia, profesorul Viola, imunolog – șeful unui institut de cercetare pediatrică din orașul Padua – a confirmat pe Facebook că a primit un glonț și o scrisoare care o amenința pe ea sau familia ei cu împușcarea dacă nu se împotrivește vaccinării copiilor.

Acești oameni sunt antivacciniști care nu știu decât să urască, să respingă logica și legile și să creeze tensiuni și violență”, a spus ea, insistând că va da întotdeauna o voce științei și va vorbi cu cei care o ascultă.

Italia a început luna trecută să vaccineze copiii cu vârste cuprinse între 5 și 11 ani, dar vaccinurile nu sunt obligatorii.

Voi continua să-i sfătuiesc pe părinți să își vaccineze copiii, pentru că așa este corect”, a declarat profesorul Viola pentru agenția de presă italiană Ansa.

Numeroși politicieni amenințați cu moartea

Trei miniștri italieni au primit scrisori de amenințare, în care era și pulbere albă, în ultimele zile. Doar una a fost deschisă.

Scrisorile de amenințare au fost primite de ministrul Justiției, Marta Cartabia, ministrul Industriei, Giancarlo Giorgetti și ministrul Agriculturii Stefano Patuanelli, a informat cotidianul roman „Il Messaggero” (în ediția de miercuri), citat de presa internațională.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 2 In medie: 3]
Exit mobile version