in

Italia, o femeie şi-a ucis fiul de doi ani cu nouă lovituri de cuţit, apoi i-a trimis poza fostului partener. „Alex nu mai e al nimănui acum”

O crimă înfiorătoare i-a îngrozit pe locuitorii din Perugia, Italia. O mamă şi-a ucis fiul de doi ani cu nouă lovituri de cuţit, după care l-a fotografiat şi i-a trimis poza cu copilul mort fostului partener, alături de mesajul: „Alex nu mai e al nimănui acum”, scrie observatornews.ro.

Apoi femeia a luat trupul neînsufleţit al copilului şi l-a dus la un supermarket din apropiere şi l-a pus pe banda mobilă, ţipând după ajutor. Medicii nu au mai putut face nimic pentru copil, care era deja mort.

Accident de muncă la Milano, român mort după ce a căzut de la o înalțime de 10 metri. Acasă îl aşteptau trei copii

La scurt timp, poliţiştii aveau să o aresteze pe mamă, care dăduse declaraţii contradictorii atunci când a fost luată la întrebări. Mai întâi, le-a spus că a asistat la crimă, apoi că şi-a găsit deja fiul ucis.

În faţa anchetatorilor femeia a susţinut: „Alex este viaţa mea”. Pe 20 septembrie, Alex Juhasz fusese încredințat de către curtea din Budapesta tatălui său „cu efect imediat”. Însă pe 29 seprembrie, copilul nu ajunsese încă în braţele tatălui său. Atunci, bărbatul o denunţă pe Erzsebet Bradacs de răpire. Femeia fugise cu copilul în Italia.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 28 In medie: 3.4]

Gest emoționant al unui român din Milano, la locul dezastrului de duminică: ”Trebuie să fim alături de familiile celor decedați”

alegeri locale italia

Alegeri locale Italia: Centrul-stânga câştigător în marile oraşe italiene Milano, Napoli şi Torino