in

Italia: Pedeapsă redusă pentru un român care și-a torturat și violat soția. Femeia l-ar fi înșelat, motivează judecătorii

Un român de 63 de ani a fost condamnat la patru ani și patru luni de închisoare cu executare, în Italia, după ce și-a bătut, batjocorit și amenințat soția în vârstă de 43 de ani.

Agresiunea s-a produs în iunie anul trecut, când românul și-a sechestrat soția într-o rulotă și a supus-o unui tratament de coșmar.

Conform Il Giornale, citat de observatornews.ro, femeia a fost salvată a doua zi, de carabinieri, după ce aceștia au fost alertați de fata victimei.

Carabinierii au găsit-o pe româncă în stare de șoc și plină de răni căpătate în urma loviturilor încasate.

Mai mult, examenul medical a arătat că femeia a fost violată, iar ancheta a scos la iveală și faptul că românul și-a amenințat soția cu un cuțit.

Inițial, românul a fost condamnat la cinci ani de închisoare pentru infracțiunile comise.

Totuși, a contestat sentința, iar magistrații de la Curtea de Apel din Milano, culmea, i-au redus sentința cu opt luni, astfel că românul stă după gratii maxim patru ani și patru luni.

Decizia magistraților a produs rumoare în întreaga Italie, mai ales că aceștia pun reducerea pedepsei pe seama faptului că femeia ar fi avut un comportament provocator și și-ar fi înșelat soțul de mai multe ori.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Primarul care îşi terorizează familia: «Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap». Procurorii au deschis dosar penal

Un mafiot român condamnat în Italia și-a cerut transferul într-o închisoare din țară