in

Primarul care îşi terorizează familia: «Dobitoaca dracului, retardată, îţi trag un picior în cap». Procurorii au deschis dosar penal

Traian Ogâgău, primarul PNL din Sângeorz Băi (judeţul Bistriţa Năsăud), se află în mijlocul unui adevărat scandal, după ce în spaţiul public au apărut două înregistrări, una video, iar cealaltă audio, în care îşi umileşte copilul şi îşi terorizează familia.

După ce presa a publicat filmul în care edilul îşi umileşte fiica, pe care a pus-o să se dezbrace şi să stea în genunchi şi cu mâinile ridicate deasupra capului, a apărut şi o înregistrare audio care, începe cu plânsul unui copil, în timp ce primarul liberal se răsteşte.
”Gura mică”, spune el, în timp ce trânteşte, sparge şi răstoarnă diverse obiecte, într-un moment de furie scăpată parcă de sub control.

În tot acest timp, o altă voce, care pare a fi tot a unui copil, posibil un frate mai mare, încearcă să o calmeze pe fetiţă şi îi spune şoptit: „Linişteşte-te, nu mai plânge, că te bate şi mai tare. Orice ar fi, nu mai plânge, că eu, orice-ar fi, şi dacă mă loveşte tare, nu plâng”. Traumatizată, copila întreabă: „Rămâne acasă? Ce bine ar face să plece, să se mute de la casa asta” – scriu cei de la adevarul.ro.

Procurorii au deschis un dosar penal, iar Autoritatea pentru Protecţia Drepturilor Copilului s-a sesizat, solicitând sesizarea organelor de cercetare penală.

După ce filmul a fost dat publicității, Ogâgău a avut mai multe reacții pe facebook, justificându-și atitudinea ca pe un drept al său de „părinte”.

„Copiii sunt totul în viața mea, în viața noastră, și suntem responsabili de educația pe care le-o dăm. Îi iubim când ne fac bucurii dar și când mai greșesc, însă nimeni, dar nimeni nu se poate băga în viața nimănui să ne spună cum să îi creștem, cum să îi educăm sau cum să îi mustrăm atunci când greșesc”, a spus Ogâgău.
În plus, primarul ameninţă PSD că au mai rămas 10 zile (până la alegeri – n.r. ), până când îşi va face dreptate şi va câştiga un nou mandat şi îşi acuză rivalii politici că îi atacă familia, în vreme ce el se abţine de la astfel de lucruri deşi, spune el, ar avea cu ce.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]

Șoc la Nardò, ce le spunea o învățătoare copiilor: „Îți rup oasele și te tai cu foarfeca”

Italia: Pedeapsă redusă pentru un român care și-a torturat și violat soția. Femeia l-ar fi înșelat, motivează judecătorii