Menu
in

Italia, povestea tragică a Valentinei, înjunghiată mortal de fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, cu patru lovituri de cuțit

Italia, povestea tragică a Valentinei, înjunghiată mortal de fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, cu patru lovituri de cuțit.

Femeia a reușit doar să ceară ajutor, dar a murit înainte de sosirea ambulanței. Se mutase de acasă, luându-și cu ea și copilul cel mic. Femeia în vârstă de 32 de ani îl reclamase deja pentru rele tratamente pe fostul ei soț, care se află în prezent în închisoare, scrie Corierre della Sera.

Italia, povestea tragică a Valentinei

Avea de gând să-și vândă casa: o modalitate de a rupe pentru totdeauna legăturile cu un trecut dureros și de a-și lua cu ea pe cel mai mic copil. Valentina Giunta, în vârstă de 32 de ani, din Catania, a avut o viață dificilă: un partener violent care a ajuns la închisoare pentru furturi de mașini și tentativă de omor, socri care ar fi reușit să o ia pe cel mai mare dintre copiii ei, care a crescut adorând un părinte cu care, ani de zile, a împărțit doar convorbiri video din mobil.

Valentina a vrut să plece și să o ia de la capăt. Fiul ei, în vârstă de nici 15 ani, a împiedicat-o să facă acest lucru, înjunghiind-o de patru ori și lăsând-o pe podea într-o baltă de sânge în dormitorul celei care fusese casa ei, două camere din cartierul muncitoresc San Cristoforo, în Catania.

O crimă misterioasă a căror cercetări au durat câteva ore, timp suficient pentru ca Squadra Mobile să înțeleagă ce s-a întâmplat și să dea de urma tânărului. Poliția l-a găsit, urmărind datele de pe telefonul său mobil, în timp ce se plimba pe străzi, încă în stare de șoc.

Citește și: Italia, tragedie din gelozie: a împușcat-o pe fosta soție și pe noul iubit al ei, apoi s-a sinucis

Băiatul a mărturisit printre suspine și cu furie

În apartamentul în care locuia singur de ceva timp se aflau hainele pătate de sânge pe care și le scosese după crimă. Dus la unitatea mobilă, băiatul a mărturisit printre suspine și cu furie, a fost reținut sub acuzația de omor voluntar și transferat la primul centru de primire din Catania.

O poveste tragică de degradare și durere, cu o victimă, Valentina, ucisă cu patru lovituri de cuțit în gât și în umeri de către fiul ei, care luni de zile a nutrit furie și resentimente și a trăit ca pe o trădare insuportabilă alegerea mamei sale de a închide cu trecutul. Și cu un băiețel de 10 ani, care se afla la bunici în seara crimei și care acum a rămas fără mamă.

Însăși victima a fost cea care a cerut ajutor. Și-a sunat sora și i-a spus că a fost atacată, dar nu este clar dacă a menționat și numele fiului ei. Fata a alertat câțiva membri ai familiei care au alergat la apartamentul pe care Valentina îl părăsise cu luni în urmă pentru a se muta într-o nouă casă închiriată în Librino.

La sosirea rudelor, tânăra era la pământ

Poate că se întorsese să ia niște lucruri și îl găsise pe băiatul cu care izbucnise încă o ceartă. La sosirea rudelor, care au anunțat imediat poliția, tânăra era la pământ: ajutorul a fost inutil, ea a murit luni seară, la scurt timp după sosirea ambulanței.

Anchetatorii au început să investigheze reconstituind trecutul familiei începând cu fostul partener, care a fost arestat în 2018 și este încă în închisoare pentru un trecut de furt de mașini și o tentativă de omor. Împreună cu tatăl său, a înființat o bandă care fura mașini și le revindea.

Un bărbat violent pe care Valentina îl denunțase în repetate rânduri pentru rele tratamente și care a fost acuzat că a împușcat un bărbat pentru a răzbuna onoarea familiei sale. Mărturiile membrilor familiei și ale vecinilor i-au condus pe anchetatori pe drumul cel bun.

Familia s-a destrămat după ce Valentina a ales să se mute și să-și ia fiul cel mic cu ea. Certurile erau continue: cu cel mai mare dintre cei doi băieți și cu socrii care locuiau în aceeași clădire. Un climat greu care i-a îngrijorat foarte mult pe sora și tatăl fetei. Victima vorbise despre asta și cu prietenii ei, toată lumea cunoștea climatul din familie. ‘Ți-a ucis fiul, omul pe care îl iubeai cel mai mult’, a scris un prieten pe Facebook.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 221 In medie: 3.6]
Exit mobile version