in

Italia, tragedie din gelozie: a împușcat-o pe fosta soție și pe noul iubit al ei, apoi s-a sinucis

Italia, tragedie din gelozie: a împușcat-o pe fosta soție și pe noul iubit al ei, apoi s-a sinucis.

Salvatore Stefano Solazzo, în vârstă de 51 de ani, nu a vrut să accepte sfârșitul relației sale cu femeia de 45 de ani. El l-a atras pe noul partener al femeii, Daniele Morello, în vârstă de 47 de ani, într-o capcană și l-a ucis. A intrat apoi în spa-ul Stabio, unde lucrează femeia și a continuat dezastrul, scrie corierre.it.

Aceeași armă. Trei locații și obiective diferite. Doi bărbați morți, o femeie în stare critică.

Italia, moartă la doar 37 de ani din motive neclare, la o oră după ce a intrat în camera de urgență

Italia, tragedie din gelozie

La Cantello, cinci mii de locuitori, din provincia Varese, italianul Salvatore Stefano Solazzo, de 51 de ani, muncitor de profesie, l-a împușcat pe actualul iubit al fostei sale partenere, Daniele Morello, un antreprenor de 47 de ani, tot italian.

Ieri era ora 18.00. Îi dăduse o întâlnire lângă una dintre pădurile de trafic de droguri. Solazzo l-a împușcat în piept. Urcându-se din nou în mașină, criminalul a condus pe distanța scurtă (șapte kilometri) care separă Cantello de satul Stabio, după granița cu Elveția, chiar la începutul Cantonului Ticino.

El a intrat în centrul spa în care femeia, o italiancă de 45 de ani și ea, cu care o relație se terminase în urmă cu două luni și jumătate, lucrează ca angajată, și a tras focuri de armă, reducând-o la moarte.

El a pătruns printre alți angajați și turiști care credeau că este vorba de un atac terorist. În cele din urmă a scăpat; în mașina sa, și-a descărcat ultimul glonț asupra sa.

Cei doi bărbați au decedat, femeia e în stare foarte critică

Autoritățile cantonale au trimis o echipă de psihologi la stațiunea balneară, care se află pe Via Bagni și este un loc foarte cunoscut, pentru a gestiona reacțiile martorilor la împușcături.

Se pare că ucigașul a ajuns imediat la femeie, ca și cum ar fi vrut să demonstreze „antrenamentul” în domeniul armelor; chiar și în prima ambuscadă, împușcăturile împotriva lui Morello au devastat puncte vitale.

Târziu în noapte, medicii au păstrat tăcerea cu privire la posibilele scenarii referitoare la viitorul femeii de 45 de ani, de origine kosovară; procuratura elvețiană a confirmat un tablou clinic foarte grav.

Locuințele celor doi bărbați și ale femeii se află în zona Varese. Anchetatorii au relatat că, în ultimele săptămâni, Solazzo a încercat cu furie să reia relația, fără să țină cont de opinia total negativă a fostei sale soții.

În același timp, se pare că antreprenorul a acceptat întâlnirea în pădure pentru a-l invita pe celălalt să se oprească odată pentru totdeauna. Poate că cei doi se cunoșteau.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 5 In medie: 3.8]
bataie

Milano, doi egipteni au violat o româncă, în fața iubitului ei. Explozie de violență pe străzi – VIDEO

badanti lombardia

Lombardia, țara îngrijitoarelor și a menajerelor, creștere spectaculoasă a angajărilor, dar 6 din 10 lucrează ”la negru”