in

Milano, doi egipteni au violat o româncă, în fața iubitului ei. Explozie de violență pe străzi – VIDEO

Știri ItaliaViol și tâlhărie la Milano – Un cuplu de români a fost atacat, au fost jefuiți, apoi femeia agresată sexual în fața iubitului ei: doi egipteni arestați. S-a întâmplat în via Lorenteggio din Milano.

bataie

Viol și tâlhărie la Milano

Episodul a avut loc în 24 iulie în jurul orei 5 dimineața, în via Lorenteggio, la marginea de vest a orașului, la colțul cu Piazza Frattini. Cei doi egipteni (19 și 24 de ani) au abordat cuplul (o tânără de 22 de ani și un tânăr de 30 de ani, ambii de origine română), i-au jefuit și în final agresat fizic.

Scena a fost observată de numeroși martori, care au sunat la poliție, care a intervenit cu promptitudine. Cei doi atacatori au fost depistați rapid și duși imediat la închisoarea San Vittore, scrie Ilgiornaleditalia.it.

Incidentul are loc la câteva zile după atacul brutal asupra unui tunisian comis de un alt nord-african, lângă Gara Centrală. VIDEO 👇👇

Publicat pe rețelele de socializare, videoclipul violenței a făcut înconjurul Italiei provocând indignare. În acest caz victima a scăpat cu unele răni, din fericire nu grave.

Problema securităţii de la Milano va fi cu siguranţă una dintre cele mai discutate în următoarea campanie electorală în vederea alegerilor din 25 septembrie .

Ravetto (Lega), „În Milano doi egipteni violează o femeie și îi bat iubitul, inacceptabil”

„Încă un viol la Milano, unde doi egipteni, în vârstă de 18 și 24 de ani, au violat o femeie de origine română în timp ce iubitul ei era reținut și bătut. O escaladare din ce în ce mai gravă a violenței care demonstrează eșecul total al politicilor progresiste.

Avem nevoie de securitate, porturi închise și o adevărată integrare care educă la respectul față de femei. Este inacceptabil ca episoade similare să mai apară în țara noastră”.

Acest lucru a declarat deputatul Lega Laura Ravetto, șefa departamentului Egalitatea de șanse a partidului, scrie politicanews.it.

Italia, tânără de 30 de ani, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat, care avea intenția s-o violeze

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
icoana procesiune italia

Italia, procesiune cu Icoana Făcătoare de Minuni a Maicii Domnului ”A Semnului” la San Lorenzo di Sedegliano

carabinieri crime

Italia, tragedie din gelozie: a împușcat-o pe fosta soție și pe noul iubit al ei, apoi s-a sinucis