in

Italia, tânără de 30 de ani, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat, care avea intenția s-o violeze

Italia, tânără de 30 de ani, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat, care avea intenția s-o violeze.

Un român aflat în stare de ebrietate s-a dus la domiciliul unei tinere cu intenția de a întreține relații sexuale, dar aceasta, văzându-i intențiile și ținând cont de condițiile în care se afla, refuzase să-l lase să intre.

A urmat o altercație violentă, în care fata, pentru a se apăra, a pus mâna pe un cuțit și l-a lovit în mod repetat pe tânărul înfocat, scrie Il Resto del Carlino.

Italia, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat

Protagoniștii faptei sângeroase au fost un bărbat în vârstă de 30 de ani, care locuia în Civitanova Marche, și o femeie de origine moldovenească de 32 de ani din Porto Sant’Elpidio.

Tânărul fusese condamnat anterior pentru violență privată, amenințări și violare de domiciliu.

Era puțin după ora patru dimineața când bărbatul de 30 de ani, după ce se săturase de alcool și cu mintea încețoșată, a decis să își încheie noaptea în compania unei femei.

Se hotărâse astfel să viziteze o cunoștință de-a sa care locuia în Porto Sant’Elpidio. Apăruse la ușa ei, sunase la sonerie și ceruse să fie lăsat să intre. Femeia de 32 de ani și-a dat seama imediat că tânărul era beat și i-a spus să plece.

În acel moment, reacția tânărului de 30 de ani a fost cu totul alta: enervat, a împins ușa și a intrat în casă cu intenția de a întreține relații sexuale cu cunoștința sa. Ea încercase să-l descurajeze din nou, dar fără succes.

Când și-a dat seama că lucrurile mergeau prost, a fugit în bucătărie, a luat un cuțit și l-a îndreptat spre bărbatul înflăcărat de 30 de ani.

Italian de 77 de ani, condamnat în România, a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani. Fosta soție: ”E obsedat sexual”

Condamnată pentru că s-a apărat de violator

El a încercat să o dezarmeze, dar ea l-a lovit în față, în frunte și în mână, făcându-l să se prăbușească pe podea într-o baltă de sânge. El a cerut apoi ajutorul carabinierilor.

Ajunși imediat la fața locului, carabinierii s-au confruntat cu o scenă macabră și au solicitat imediat intervenția serviciilor de urgență 118 și a Croce Verde di Porto Sant’Elpidio.

Tânăra a compărut în fața judecătorului de la Tribunalul din Fermo, care, acordându-i circumstanțe atenuante, a condamnat-o la un an și șase luni de închisoare pentru vătămare corporală agravată.

După primele îngrijiri, tânărul a fost transportat de urgență la camera de urgență din Fermo, unde rănile i-au fost cusute. În cele din urmă, rănile au fost mai puțin grave decât se aștepta, iar bărbatul de 22 de ani a scăpat cu un prognostic de zece zile.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 3 In medie: 1.7]

Forumul de afaceri România – Italia, concluzie: „Trebuie reformat sistemul de sănătate”

Tentativă răpire copil la Roma

Roma, un român a încercat să răpească un copil la ieșirea de la grădiniță: arestat. Bărbatul striga: „Este fiul meu”