in

Italian de 77 de ani, condamnat în România, a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani. Fosta soție: ”E obsedat sexual”

Italian de 77 de ani, condamnat în România, a întreținut relații sexuale cu o fată de 13 ani. Fosta soție: ”E obsedat sexual”.

Gallani Gianfranco, un italian în vârstă de 77 de ani a fost condamnat la închisoare cu executare pentru că a întreținut relații sexuale, timp de aproape un an de zile, cu o puștoaică de 13 ani.

Practic, familia fetei a trimis-o în brațele pedofilului. Sora ei se prostituia frecvent, mama fetei nu a avut prea mare lucru de obiectat când tânăra s-a mutat acasă la Franco, iar în comună până și șeful de post știa de aventurile sexuale cu minore din zonă, scrie Gazeta de Bistrița.

În 2016, italianul a fost condamnat pentru că a încercat să pună la punct răpirea fiului unui om de afaceri.

Italianul, zis Franco, stabilit în Cluj, a fost condamnat recent la 5 ani de pușcărie cu executare pentru trafic de minori. După ce românca cu care se căsătorise și pentru care venise în România a divorțat de el pentru că bătrânul era obsedat sexual, Franco s-a stabilit în zona localității Cămărașu unde s-a împrieteni cu doi proxeneți din zonă, Teodor Cozac și Cornel Michi.

Ei aveau o adevărată rețea de clienți în zonă cărora le puneau la dispoziție minore, convinse prin metoda loverboy, care acceptau să aibă relații sexuale pentru a îi întreține pe proxeneți.

Italian urmărit de polițiștii români, a spart barajele de pe stradă, oprit cu un TIR

Italian de 77 de ani, condamnat în România

Italianul de peste 70 de ani s-a ”îndrăgostit” de minora de 13 ani, care a plecat de acasă și mutat acasă la el. În urmă cu un an, bătrânul și puștoaica au organizat o petrecere de „nuntă” și Franco i-a dat fetei un „inel” pentru a o asigura de sentimentele pe care i le poartă.

Din convorbirile telefonice interceptate rezultă că minora de 13 ani se recomanda ca fiind „femeia” ori „soţia” lui Franco, celelalte persoane care o apelau pe acesta tratând-o ca atare.

În cadrul audierilor, minora de 13 ani a declarat că îl cunoaște pe Franco care locuiește în localitatea Sărmașu și care a avut relații sexuale cu surorile ei A. și B. A ajuns să întrețină și ea relații sexuale cu cetățeanul italian, spunându-i că are numai 13 ani.

Aceasta susține că ar fi văzut pe telefonul cetățeanului italian fotografii cu B. dezbrăcată. ”În urmă cu câteva luni, minora a plecat la sora ei și a fost pusă să întrețină relații sexuale cu italianul, dar inițial, a refuzat să facă acest lucru”, arată ancheta procurorilor. Însă, adulții din jurul ei au reușit să o convingă, până la urmă, să accepte propunerile bătrânului de 77 de ani.

Culmea este că relația dintre italian și puștoaica de 13 ani era cunoscută de toată lumea din comună, inclusiv de șeful de post, însă nimeni nu a luat nicio atitudine până la intervenția polițiștilor BCCO Cluj Napoca.

Condamnat pentru că a organizat răpirea unui copil

Italianul fusese condamnat în 2016 în Italia pentru că luat parte la organizarea planului de răpire a unui băiat de paisprezece ani, fiul soților Bassan-Bassetto, antreprenori care dețin o afacere și distribuție de vin și bere pentru cluburi.

Massimo Silvestrin, 42 de ani, fost barman al Pojanei Maggiore, considerat creierul bandei a fost condamnat la 7 ani. Antonio Gallani, de 43 de ani, și tatăl lui, Gianfranco Gallani, au fost condamnați la 6 și, respectiv, 5 ani de pușcărie.

Cei trei vroiau să ceară familiei băiatului o răscumpărare de 600.000 de euro, dar nu au reușit să îl răpească pe copil. Planul a fost dejucat pentru că Stefania Paggin le-a spus polițiștilor despre plan. Ea ar fi trebuit să provoace un accident între mașina ei și cea a  mamei care își ducea fiul la școală, pentru a  le permite complicilor ei să intre în acțiune.

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 0 In medie: 0]
pomenirea eroilor patriei

”Pomenirea Eroilor Patriei”, eveniment organizat la Monumentul celor Căzuți din centrul localității Sedegliano – Udine

„Nu găsim ciobani nici cu 4.000 lei pe lună, pleacă toți”. Ce salarii li se oferă în Italia