in

Roma, un român a încercat să răpească un copil la ieșirea de la grădiniță: arestat. Bărbatul striga: „Este fiul meu”

* Știri Italia * Tentativă răpire copil la Roma * Un român a încercat să răpească un copil la ieșirea de la grădiniță. Episodul a avutloc în fața institutului „Maisonnette”, din zona Eur. Intervenția providențială a profesorilor și a unui tată pentru a o ajuta pe mamă și pe fiul ei de 4 ani.

Tentativă răpire copil la Roma

Tentativă răpire copil la Roma

A strigat „e fiul meu” și a încercat să răpească un băiețel de 4 ani din brațele mamei sale, la ieșirea dintr-o grădiniță din zona Eur, la Roma.

Episodul s-a petrecut în fața institutului „Maisonnette” în câteva minute, dar are câteva puncte obscure.

Pus pe fugă de rezistența mamei copilului și de intervenția profesorilor, bărbatul, un român cu antecedente pentru tâlhărie, urmărit de un tată, și-a schimbat cămașa portocalie pe care o purta la momentul atacului.

Dar de ce adusese o cămașă de rezervă? A fost actul unui nebun sau a fost ceva premeditat?

Anchetatorii lucrează la lămuriri. După cum a raportat La Repubblica, atacatorul a fost în scurt timp recunoscut și predat poliției.

Momente de groază

Au fost momente de groază pentru o mamă și copilul ei care au fost atacați brusc de un bărbat care a apărut din senin, când au ieșit de la grădiniță. Rezistența femeii zădărnicește răpirea fiului ei. De altfel, mama reușește să intre în curtea școlii și să închidă poarta, nu fără dificultate. Profesorii îi vin în ajutor și îi aud țipetele disperate.

Un alt tată este martor la scenă și pornește în urmărirea răpitorului, care, după ce a încercat să răpească copilul, a fugit. Nu fără să-și schimbi mai întâi cămașa.

Bărbatul a fost arestat și așteaptă validarea măsurii de către judecătorul de instrucție. Procurorul, în schimb, va trebui să-și cerceteze intențiile reale.

Masacru la o grădiniță din Aquila, o mașină a intrat în plin în copii: un băiețel de 4 ani a murit, cinci răniți

Faceți clic pentru a evalua această postare!
[Total: 1 In medie: 5]
viol condamnata italia

Italia, tânără de 30 de ani, condamnată pentru că s-a apărat cu cuțitul de un român beat, care avea intenția s-o violeze

badanta diabolica

Italia, aventurile ”badantei diabolice”, o româncă seducea pensionari italieni, apoi îi amenința că publică foto indecente